МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||||||||||||||||||
Рекомендації щодо поліпшення органолептичних властивостей смаженої птиціØ Перед смажінням у тушки нежирної птиці під шкіру можна покласти кусочки вершкового масла з сумішшю подрібнених пряних трав. Ø Перед смаженням качку рекомендується бланшувати у киплячій воді. Ø Для поліпшення смаку і аромату птиці всередину тушки рекомендується покласти зубчик часнику, половинку лимона, гілочку тім’яну і шавлії, натерти тушку тім’яном і паприкою. Ø У шинку можна завернути рулет із курячого філе, перед обсмажуванням, для соковитості. Ø Птицю глазурують під час приготування або на останній стадії приготування
| ||||||||||||||||||||||||
Асортимент смажених страв з птиці, дичини, кролика Ø Птиця або кролик смажені (цілими тушками) Ø Гуска, качка фаршировані Ø Курчата табака Ø Курчата-гриль з лимоном Ø Перната дичина смажена Ø Перната дичина смажена у сметанному соусі Ø Котлети натуральні із філе птиці, дичини або кролика Ø Куряче філе, смажене в сухарях Ø Котлети із філе птиці, дичини або кролика фаршировані Ø Філе курчати з чорносливом і червоним вином Ø Котлети по-київському Ø Птиця або кролик, смажені у фритюрі Ø Качині грудки з фуа-гра і соусом з лаванди Ø Котлета «Дніпрянка» | ||||||||||||||||||||||||
Тушковані страви з птиці, дичини, кролика Перед тушкуванням м’ясо обсмажують з обох боків на розігрітій з жиром сковороді до утворення рум’яної кірочки. Під час тушкування додають ароматичні корені та спеції. | ||||||||||||||||||||||||
Технологія тушкованих страв з птиці, дичини, кролика
| ||||||||||||||||||||||||
Читайте також:
|
|||||||||||||
|