МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||||||||||||||||||
Рекомендації щодо поліпшення органолептичних властивостей смаженої птиціØ Перед смажінням у тушки нежирної птиці під шкіру можна покласти кусочки вершкового масла з сумішшю подрібнених пряних трав. Ø Перед смаженням качку рекомендується бланшувати у киплячій воді. Ø Для поліпшення смаку і аромату птиці всередину тушки рекомендується покласти зубчик часнику, половинку лимона, гілочку тім’яну і шавлії, натерти тушку тім’яном і паприкою. Ø У шинку можна завернути рулет із курячого філе, перед обсмажуванням, для соковитості. Ø Птицю глазурують під час приготування або на останній стадії приготування
| ||||||||||||||||||||||||
Асортимент смажених страв з птиці, дичини, кролика Ø Птиця або кролик смажені (цілими тушками) Ø Гуска, качка фаршировані Ø Курчата табака Ø Курчата-гриль з лимоном Ø Перната дичина смажена Ø Перната дичина смажена у сметанному соусі Ø Котлети натуральні із філе птиці, дичини або кролика Ø Куряче філе, смажене в сухарях Ø Котлети із філе птиці, дичини або кролика фаршировані Ø Філе курчати з чорносливом і червоним вином Ø Котлети по-київському Ø Птиця або кролик, смажені у фритюрі Ø Качині грудки з фуа-гра і соусом з лаванди Ø Котлета «Дніпрянка» | ||||||||||||||||||||||||
Тушковані страви з птиці, дичини, кролика Перед тушкуванням м’ясо обсмажують з обох боків на розігрітій з жиром сковороді до утворення рум’яної кірочки. Під час тушкування додають ароматичні корені та спеції. | ||||||||||||||||||||||||
Технологія тушкованих страв з птиці, дичини, кролика
| ||||||||||||||||||||||||