Студопедия
Новини освіти і науки:
Контакти
 


Тлумачний словник






Смажені страви з птиці, дичини, кролика

Птицю, дичину, кролика і вироби з січеного м’яса смажать основним способом у пароконвектоматі, на грилі або барбекю, у сотейнику та у фритюрі.


Читайте також:

  1. Борошняні страви
  2. Вивчення класифікації асортименту та оцінка свіжості м'яса птиці, яке реалізується в упаковці (проблемне лабораторне заняття)
  3. Другі страви
  4. На решітках цієї печі готують такі страви, як
  5. Напівфабрикати з птиці, дичини й кролика
  6. Напівфабрикати з птиці, дичини, кролика
  7. Народні страви
  8. Перші страви
  9. Перші страви
  10. Перші страви
  11. Правила перевезень тварин, птиці, бджіл
  12. Робота в групах (вчити вибирати страви до сніданку, обіду, полуденку та вечері)




<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Напівфабрикати з птиці, дичини, кролика | Рекомендації щодо поліпшення органолептичних властивостей смаженої птиці

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.