Смажені страви з птиці, дичини, кролика
Птицю, дичину, кролика і вироби з січеного м’яса смажать основним способом у пароконвектоматі, на грилі або барбекю, у сотейнику та у фритюрі.
Читайте також: - Борошняні страви
- Вивчення класифікації асортименту та оцінка свіжості м'яса птиці, яке реалізується в упаковці (проблемне лабораторне заняття)
- Другі страви
- На решітках цієї печі готують такі страви, як
- Напівфабрикати з птиці, дичини й кролика
- Напівфабрикати з птиці, дичини, кролика
- Народні страви
- Перші страви
- Перші страви
- Перші страви
- Правила перевезень тварин, птиці, бджіл
- Робота в групах (вчити вибирати страви до сніданку, обіду, полуденку та вечері)
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|