Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Вітаміни молока

Молоко містить практично всі вітаміни. Більшість вітамін поступає з кормами або синтезується мікрофлорою рубця (відділ шлунку). Від кормів залежить жиророзчинні вітаміни. І наявність вітамін залежить від сезону.

Вітаміну А влітку в 4 раза більше, каротини теж.

Вітаміну Д (Д3 ) влітку в 5-8 раз більше.

Вітаміну Е (a - токоферол) влітку більше.

Вітаміну К в незначний кількості.

Вітамін В1 синтезується мікрофлорою і поступають з кормами, приблизно 50% знаходиться у тіамінпірофосфату. Кількість від сезону не залежить.

Вітамін В2 синтезується з кормами. В молоці в достатній кількості. Різко кількість збільшується в молозиві. Частина зразу знаходиться у вигляді ФМН і ФАД.

Вітамін В5 частково знаходиться у вигляді НАД, але в молоці мало. Недостатня кількість компенсується триптофаном.

Вітамін В6, В3, холін необхідно для нормального розвитку молочно-кислих бактерій і вітамін В5. В молоці в достатній кількості.

Фолієва кислота залежить від кормів.

В12 синтезується мікрофлорою. Дуже важливий для нормального функціонування мікрофлори шлунку. Це як фактор росту корови.

Вітамін С синтезується з глюкози або синтезується м/орг.


Читайте також:

  1. Білки молока
  2. Біохімічні зміни компонентів молока при приготуванні кисло-молочних продуктів
  3. Вивчення асортименту та оцінка якості пастеризованого і стерилізованого молока
  4. Визначення продуктивності технологічних ліній первинної обробки молока
  5. Визначення собівартості продукції переробки молока.
  6. Виробництва молока.
  7. Вітаміни
  8. ВІТАМІНИ
  9. Вітаміни
  10. Вітаміни і їх функції
  11. Вітаміни та їх значення




Переглядів: 966

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Імуноглобуліни | Ферменти молока

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.