Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Тема Ш Виробництво ковбас та консервів.

Існує багато сортів ковбасних виробів :варені, копчені, напівкопчені, кров’яні, сосиски, сардельки, зельці, холодці, ліверні, м’ясні хліби.

 

Вимоги до сировини.

 

М’ясо добре очищують, не повинно бути кров’яних підтікань, вм’ятин. Застосовують чисту сіль, цукор, високо очищений нітрит натрію (96%). Кишкові оболонки ретельно зачищають, штучні оболонки повинні мати стандартні розміри.

 


Читайте також:

  1. Автоматизація обліку витрат на виробництво засобами універсального програмного продукту
  2. Автоматизоване виробництво
  3. Аграрне виробництво громадських господарств
  4. Аграрне виробництво і його особливості
  5. Акти за формою Н – 5, Н – 1 та НПВ. Нещасні випадки пов’язані з виробництвом і не пов’язані з виробництвом.
  6. Аналіз загальної суми витрат на виробництво продукції.
  7. Аналітичний та синтетичний облік витрат на виробництво продукції
  8. Аудит витрат на виробництво продукції, виконання робіт, надання послуг
  9. Безчавунне виробництво сталі
  10. Біотехнологічне виробництво незамінних амінокислот
  11. Бітехнологічне виробництво ферментних препаратів
  12. Бутерброди з ковбасою




Переглядів: 429

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Обробка кроликів. | Вимоги до готової продукції.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.