ЗАГАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Розділ
«Технології цукрового виробництва»
ЛАБОРАТОРНИЙ ПРАКТИКУМ
для студентів напряму
6.051701 “Харчові технології та інженерія”
денної форми навчання
Укладачі: Олянська Світлана Пантелеймонівна
Грабовська Олена В‘ячеславівна
Молодницька Олена Миколаївна
Редактор
Комп’ютерна верстка
Підп. до друку . Обл. –вид. арк. Наклад 120 пр. Вид. № 65/05 3ам. №
РВЦ НУХТ. 01601, м. Київ, вул. Володимирська, 68
Читайте також: - D і 3D технології креслення в AutoCAD
- I. Загальні збори АТ
- I. ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
- I. Загальні положення
- II. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ.
- OLAP-Технології
- PR-ІНСТРУМЕНТАРІЙ І МАНІПУЛЯТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ
- PR-технології у виборчій кампанії.
- PR-технології.
- Web-технології
- Web-технології в ГІС-освіті
- XXXIII. ЗАГАЛЬНІ ПРОФЕСІЇ (У ВСІХ ГАЛУЗЯХ ГОСПОДАРСТВА)
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|