Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Практичне заняття № 7

ВИВЧЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ СЕРТИФІКАЦІЇ ПОСЛУГ

Мета.Вивчити порядок введення обов'язкової сертифікації послуг на прикладі послуг готелів та ресторанного господарства

Завдання 1.Ознайомитися з об'єктами та схемою проведення сертифікації готельних послуг.

Згідно з "Правилами обов'язкової сертифікації готельних послуг", затвердженими наказом Держстандарту України від 27.01.1999 р. № 37 і зареєстрованими Міністерством юстиції України 15 квітня 1999 р. № 236/3529 визначити об'єкти та основні етапи сертифікації готельних послуг.

Завдання 2.Ознайомитися з порядком розгляду та прийняття рішення за заявкою та вибору схеми (моделі) сертифікації готельних послуг.

За ПРАВИЛАМИ визначити:

- порядок реєстрації заявки;

- порядок проведення експертизи заявки;

- форму та зміст опитувальної анкети;

- схеми (моделі) сертифікації;

- схему оцінювання процесу надання послуг;

- порядок сертифікації з обстеженням виробничого процесу надання послуг;

- порядок сертифікації з атестацією виробничого процесу надання послуг.

Завдання 3.Ознайомитися з об'єктами та схемою проведення сертифікації послуг харчування.

Згідно з "Правилами обов'язкової сертифікації послуг харчування", затвердженими наказом Держстандарту України від 27.01.1999 р. № 37 та зареєстрованими Міністерством юстиції України 15 квітня 1999 р. № 235/3528 визначити об'єкти та основні етапи сертифікації послуг харчування.

Завдання 4.Ознайомитися з порядком розгляду та прийняття рішення за заявкою та вибору схеми (моделі) сертифікації послуг харчування.

За ПРАВИЛАМИ визначити:

- порядок реєстрації заявки;

- порядок проведення експертизи заявки;

- форму та зміст опитувальної анкети;

- схеми (моделі) сертифікації;

- схему оцінювання процесу надання послуг;

- сертифікацію з обстеженням виробничого процесу надання послуг;

- сертифікацію з атестацією виробничого процесу надання послуг.

Контрольні питання

1.Що є об'єктами сертифікації готельних послуг?

2.Яка загальна послідовність процедури сертифікації готельних послуг?

3.У чому особливість подання та розгляду заяви на сертифікацію готельних послуг?

4.Які реквізити сертифіката відповідності готельних послуг?

5.Який порядок розгляду спірних питань при здійсненні сертифікаційних заходів готельних послуг?

 

Практичне заняття № 8

ВИВЧЕННЯ ПРОЦЕДУРИ СЕРТИФІКАЦІЇ СИСТЕМ ЯКОСТІ


Читайте також:

  1. II. Основна частина ЗАНЯТТЯ
  2. III. Підсумок ЗАНЯТТЯ
  3. IV ПІДСУМОК ЗАНЯТТЯ.
  4. IV ПІДСУМОК ЗАНЯТТЯ.
  5. IV. Підсумок ЗАНЯТТЯ
  6. IV. Підсумок ЗАНЯТТЯ
  7. IV. Підсумок ЗАНЯТТЯ
  8. IV. Підсумок ЗАНЯТТЯ
  9. IV. Підсумок ЗАНЯТТЯ
  10. IV. Підсумок ЗАНЯТТЯ
  11. IV. Підсумок ЗАНЯТТЯ
  12. IV. Підсумок ЗАНЯТТЯ




Переглядів: 397

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Практичне заняття № 6 | В УКРАЇНІ

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.01 сек.