ІІ. Експериментальна частина
І.Основні реакції:
2.Побічні реакції:
Фізико-хімічні константи речовин
Речовина
| Молеку-лярна маса
| Густина,
г /см3
| Ттоп,
0С
| Ткип,
0С
| Розчинність(на 100 г роз- чинника), г
| Вода
| Спирт
| Ефір
| b -D-глюкоза
|
|
|
|
|
|
|
| Оцтовий ангідрид
|
|
|
|
|
|
|
| Ацетат натрію
|
|
|
|
|
|
|
| Пентаацетил-b-D-глюкоза
|
|
|
|
|
|
|
|
4.Розрахунок рецептури :
а) за методикою взято b -D-глюкози 5 г
:
б) для даного дослідудано:
Читайте також: - I. Вступна частина
- II Основна частина
- II Основна частина
- II Основна частина
- II частина
- II частина.
- II. Основна частина
- II. Основна частина
- II. Основна частина ЗАНЯТТЯ
- III Заключна частина
- III Заключна частина
- III Заключна частина
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|