Контроль якості крою.
1. Підготувати робоче місце для розкроювання.
2. Підготувати тканину для розкроювання: лицьова, зворотня сторони, напрямок ниток основи, дефекти.
3. Настелити тканину .
4. Розкласти деталі викрійки так, щоб відходів тканини було якнайменше.
5. Перевір правильність розкладки.
6. Приколи викрійки шпильками.
7. Обведи деталі викрійки крейдою.
8. Нанеси лінію розкроювання паралельно лінії обмальовування на відстані припусків на шви.
9. Викрій деталі фартуха, розрізаючи тканину точно по зовнішній лінії контурів деталей.
10. Зніми шпильки і викрійки з деталейфартуха.
11. Перевір наявність всіх деталей.
Д/завдання: закінчити розкрій виробу, перевірити правильність виконання.
Прибирання.
Урок № 19________________
Тема:Технологiя виготовлення та оздоблення виробу.
Планування роботи з виготовлення виробу. Послідовність виготовлення виробу, спосіб одержання і з’єднання деталей .
Практична робота № 19.
- Складання ТП виготовлення виробу.
Читайте також: - I. Аналіз контрольної роботи.
- I. Контроль і закріплення знань учнів
- I. Контроль, корекція та закріплення знань.
- I. Контроль, корекція та закріплення знань.
- I. Контроль, корекція та закріплення знань.
- I. Контроль, корекція та закріплення знань.
- I. Контроль, корекція та закріплення знань.
- I. Контроль, корекція та закріплення знань.
- I. Контроль, корекція та закріплення знань.
- III. Контроль знань
- III. КОНТРОЛЬ і УПРАВЛІННЯ РЕКЛАМУВАННЯМ
- IV. КЕРІВНИЦТВО, КОНТРОЛЬ І НАДАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПРАКТИКАНТАМ.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|