Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни «Технологія готельної справи» для студентів спеціальності 6.140103 «Туризм» всіх форм навчання / Укл.: Т.С. Кукліна, С.М. Журавльова, Т.В. Каптюх – Запоріжжя: ЗНТУ, 2014. – 46 с.
Укладачі: Т.С. Кукліна, доцент
С.М. Журавльова, старший викладач
Т.В. Каптюх, викладач
Рецензент: В.М. Зайцева, проф.
Відповідальний за випуск: Т.С. Кукліна, доцент
Затверджено
на засіданні кафедри
«Міжнародного туризма»
Протокол № 1 від 18.08.2014
ЗМІСТ
1 ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВОГО ПРОЕКТУ І ВИХІДНІ ДАНІ