МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
ВАРІАНТ 5Завдання 1. До хлібного відділу магазину надійшла партія наияпиці Української і партія білково-пшеничного хліба. Під час органолептичної оцінки середніх проб виявилося, що білково- ішіспичний хліб і паляниця Українська мають тріщини 0,5-1 см, м'якушка - трохи волога на дотик, є великі пори, порожнечі, а також приховані дефекти і деформовані вироби. Дати висновок щодо якості і можливості реалізації партій хліба, що надійшли, і які документи слід оформити. Завдання 2. На базу, де Ви працюєте товарознавцем, надійшла партія борошна після тривалого зберігання. В окремих мішках борошно не відповідало сорту, зазначеному у супровідних документах і на маркувальних ярликах, мало гіркий смак, затхлий запах, сторонні домішки. Для остаточного рішення щодо якості продукту визначити основний показник, який характеризує хлібопекарські властивості борошна, і зробити висновок щодо якості і придатності продукту до реалізації, а також які документи слід оформити під час приймання борошна. ВАРІАНТ 6 Завдання 1. До універсаму з хлібозаводу надійшла партія здобних сухарів масою 1 т, упакованих у ящики по 20 кг. Зазначити, скільки ящиків відберете для перевірки якості сухарів, для визначення кількості сухарів-лому, окрайців і сухарів зменшеного розміру. У поданому на експертизу ящику маса сухарів зменшеного розміру становила 2 кг, лому - 1,7, окрайців - 0,8 кг. Зробити висновок щодо якості партії сухарів і можливості їх реалізації. Завдання 2. На базу прибула партія пшеничного борошна в кількості 3 т у мішках масою нетто 60 кг. Під час аналізу середньої проби борошна встановлено такі показники: колір - білий, запах - злегка сторонній (бензину), кількість сирої клейковини - 28,5%, зольність на суху речовину - 0,55%, вологість - 14,3%, кислотність - 3,2°Н. Умови зберігання на базі: відносна вологість повітря - 78% при температурі +18°С. Використовуючи вихідні дані, визначити кількість мішків у партії, порахувати масу об'єднаної проби, провести товарознавчу експертизу якості партії, обгрунтувати рішення щодо сортності партії, охарактеризувати причини та методи запобігання виникненню дефектів, що мають місце у товарі, чи є на базі відповідні умови для зберігання борошна, назвати особливості маркування борошна. Читайте також:
|
||||||||
|