Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 1

Завдання 1. До місця призначення надійшла партія персиків помологічного сорту Ельберта вищого товарного сорту, яка відван­тажена після 1 серпня з Молдови у кількості 1600 місць масою нетто 16 т.

При визначенні якості встановлено: 87% - плодів вищого сорту; 1,5% - розміром 50-55 мм по найбільшому поперечному діаметру; 3% - з трьома-чотирма легкими натисками; 3% плодів - з незначною потертістю шкірки на площі до 3 см2; 45% - перезрілих; 1% - з одним зарубцьованим пошкодженням плодожеркою; 1% - загнилих; 2% - зелених.

Визначити масу середньої проби і масу кожної фракції та дати висновок щодо якості продукції.

Завдання 2. В овочесховищі без охолодження Дніпровського ТЗП м. Києва в листопаді середній залишок картоплі становив 450 т, моркви - 150 т.

Визначити розмір недостачі товарів у межах норм природних втрат, що підлягає списанню з матеріально відповідальної особи.

ВАРІАНТ 2

Завдання 1.При визначенні якості загальної проби у партії свіжої черешні (800 місць масою 12 т) помологічного сорту «Дрогана жовта» вищого товарного сорту, яка надійшла до місця призначення, виявлено плодів: І сорту - 43%, без плодоніжки - 7; з механічними пошкодженнями - 7; перезрілих із побурінням у вигляді плям - 17; із зарубцьованими пошкодженнями шкідниками - 5; розміром від 17 до 12 мм - 11; загнилих - 2,5.

Визначити масу загальної проби, масу кожної фракції і дати висновок щодо якості продукції.

Завдання 2. До оптової бази надійшла партія ферментованих (солоних) огірків. Під час оцінки якості виявилося, що вміст кухонної солі в них складає - 4,2%, співвідношення маси нетто огірків і розсолу - 45%, кислотність розсолу - 0,4%. Зробити висновок щодо якості ферментованих огірків та прийняти рішення щодо їх використання.

ВАРІАНТ З

Завдання 1. До місця призначення надійшла партія абрикосів у кількості 1800 місць масою 14400 кг. У супровідних документах зазначено, що абрикоси - II товарного сорту. При аналізі загальної проби виявилося плодів, %: загнилих - 2,2; зелених - 1,1; II сорту - 80,5; з натисками і потертістю понад 1/4 поверхні плоду - 8,6; з зарубцьованими пошкодженнями плодожеркою - 5; з градобоїнами понад 3 - 2,9; перезрілих - 3.

Визначити масу середньої проби і масу кожної фракції. Зробити висновок щодо якості продукції та її призначення.

Завдання 2. Надійшла партія цибулі-ріпки в ящиках у кількості 567 місць. Визначити масу середньої проби і кількість цибульок, потрібних для перевірки на хворобу шийковою гниллю у прихованій формі.


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 576

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Вивчення асортименту та оцінка якості ферментованих овочів і плодів | ВАРІАНТ 4

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.011 сек.