Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






ВАРІАНТ З

Завдання 1. До універсаму привезли 12 мішків картопляного крохмалю масою по 50 кг. Картопляний крохмаль має білий колір з кришталевим блиском, зольність - 0,32%, кислотність - 8°, кількість краплин в 1 дм2 - 250 шт.

Якою масою було відібрано середній зразок? Дати висновок щодо якості крохмалю і встановити його сорт. Якими нормативними документами треба користуватися? Які процеси відбуваються у крохмалі під час зберігання при підвищеній вологості повітря?

Завдання 2. Під час товарознавчої оцінки мармеладу желейного було встановлено, що зольність його - 0,03 %, редукуючих речовини - 19%, кислотність у перерахунку на яблочну кислоту - 17%, солі міді - 2 мг на 1 кг продукту. Органолептичні показники відповідають вимогам стандарту.

Визначити масову частку вологи у мармеладі. Дати висновок щодо якості, приймання і реалізації продукту. При яких умовах треба зберігати і реалізовувати мармелад? Якими нормативними докумен­тами треба користуватися?

ВАРІАНТ 4

Завдання 1. До магазину надійшла партія кукурудзяного крохмалю у кількості 15 мішків по 50 кг. Крохмаль має білий колір, кислотність - 24°, масова частка загальної золи - 0,22% на суху речовину, протеїну - 0,9% на суху речовину. Визначити кількість краплин у кукурудзяному крохмалі. Як проводиться відбір середньої

проби? Дати висновок щодо якості крохмалю і встановити його сорт. Якими нормативними документами треба керуватися?

Завдання 2. До універсаму надійшло цукрове печиво, яке розфасовано у пачки масою нетто 200 г. Під час перевірки маси нетто було встановлено відхилення від маси на + 4 г. Чи допускається стандартом таке відхилення від маси нетто? Провести дослідження якості печива за органолептичними показниками і встановити показ­ник намочуваності печива. Дати висновок щодо якості цукрового печива. Якими нормативними документами Ви будете користуватися?


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 490

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Приймання, зберігання та оцінка якості крохмалю, цукру, меду, кондитерських товарів на основі вирішення ситуаційних завдань | ВАРІАНТ 5

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.