Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ З

Завдання 1. До універсаму привезли 12 мішків картопляного крохмалю масою по 50 кг. Картопляний крохмаль має білий колір з кришталевим блиском, зольність - 0,32%, кислотність - 8°, кількість краплин в 1 дм2 - 250 шт.

Якою масою було відібрано середній зразок? Дати висновок щодо якості крохмалю і встановити його сорт. Якими нормативними документами треба користуватися? Які процеси відбуваються у крохмалі під час зберігання при підвищеній вологості повітря?

Завдання 2. Під час товарознавчої оцінки мармеладу желейного було встановлено, що зольність його - 0,03 %, редукуючих речовини - 19%, кислотність у перерахунку на яблочну кислоту - 17%, солі міді - 2 мг на 1 кг продукту. Органолептичні показники відповідають вимогам стандарту.

Визначити масову частку вологи у мармеладі. Дати висновок щодо якості, приймання і реалізації продукту. При яких умовах треба зберігати і реалізовувати мармелад? Якими нормативними докумен­тами треба користуватися?

ВАРІАНТ 4

Завдання 1. До магазину надійшла партія кукурудзяного крохмалю у кількості 15 мішків по 50 кг. Крохмаль має білий колір, кислотність - 24°, масова частка загальної золи - 0,22% на суху речовину, протеїну - 0,9% на суху речовину. Визначити кількість краплин у кукурудзяному крохмалі. Як проводиться відбір середньої

проби? Дати висновок щодо якості крохмалю і встановити його сорт. Якими нормативними документами треба керуватися?

Завдання 2. До універсаму надійшло цукрове печиво, яке розфасовано у пачки масою нетто 200 г. Під час перевірки маси нетто було встановлено відхилення від маси на + 4 г. Чи допускається стандартом таке відхилення від маси нетто? Провести дослідження якості печива за органолептичними показниками і встановити показ­ник намочуваності печива. Дати висновок щодо якості цукрового печива. Якими нормативними документами Ви будете користуватися?


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 548

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Приймання, зберігання та оцінка якості крохмалю, цукру, меду, кондитерських товарів на основі вирішення ситуаційних завдань | ВАРІАНТ 5

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.014 сек.