МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
ВАРІАНТ 5Завдання 1. До універсаму завезли цукор-пісок у кількості 2,5 т, який упаковано в мішки по 50 кг. Результати досліджень були такі: кристали -- однорідні з неясно вираженими гранями, колір - білий без блиску, відчувається невелика липкість, масова частка вологи на суху речовину - 0,19 %, цукрози - 99,6 %, інші показники цукру відповідають вимогам стандарту. Як проводиться відбір середньої проби для дослідження? Дати висновок щодо якості цукру-піску і його реалізації. Якими нормативними документами треба користуватися? Завдання 2.Під час товарознавчої оцінки цукрового печиБа було встановлено, що недовага в одній упаковці становить у середньому 16 г (печиво розфасоване в картонні коробки масою по 250 г), масова частка жиру - 2,3 %, золи - 0,07 %, лужність - 1,3°. Визначити масову частку вологи і намочуваність печива. Зробити висновок щодо якості і реалізації печива. Якими нормативними документами треба користуватися під час товарознавчої оцінки? ВАРІАНТ 6 Завдання 1. До магазину надійшла партія рафінованого пресованого цукру швидкорозчинного масою 1,5 т, який упаковано у пачки по 0,5 кг і розфасований у ящики масою нетто 25 кг. Результати аналізу показали, що грудочки цукру мають правильну форму відповідного розміру, колір - білий, чистий, масова частка реду- куючих речовин - 0,03%, вологи - 0,15%, міцність - 20 кгс/см2, розчинність повна при температурі 20°С протягом 1,5 хв. Кожна пачка містить грудочки масою менші за 5,5 г. Як треба провести відбір проб для аналізу? Дати висновок щодо якості і реалізації цукру. Які умови треба дотримувати при зберіганні цього виду цукру в магазині? Якими нормативними документами треба користуватися у вирішенні завдання? Завдання 2. Під час оцінки якості крекера було встановлено, що він має овальну форму, на поверхні - чіткий малюнок і відсутні пухирі, що лопнули, колір - світло-жовтий, смак - солодкий без сторонніх запахів і присмаків, вигляд на зломі - тонкостінна шаруватість, масова частка жиру - 8,5%, золи - 0,07%, намочуваність - 180%. Визначити масову частку вологи і кислотність крекера. Дати висновок щодо якості крекера. Які дефекти крекера є недопустимими при його реалізації? Якими нормативними документами Ви будете користуватися? Читайте також:
|
||||||||
|