Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 5

Завдання 1. До універсаму завезли цукор-пісок у кількості 2,5 т, який упаковано в мішки по 50 кг. Результати досліджень були такі: кристали -- однорідні з неясно вираженими гранями, колір - білий без блиску, відчувається невелика липкість, масова частка вологи на суху речовину - 0,19 %, цукрози - 99,6 %, інші показники цукру відповідають вимогам стандарту.

Як проводиться відбір середньої проби для дослідження? Дати висновок щодо якості цукру-піску і його реалізації. Якими нормативними документами треба користуватися?

Завдання 2.Під час товарознавчої оцінки цукрового печиБа було встановлено, що недовага в одній упаковці становить у середньому 16 г (печиво розфасоване в картонні коробки масою по 250 г), масова частка жиру - 2,3 %, золи - 0,07 %, лужність - 1,3°.

Визначити масову частку вологи і намочуваність печива. Зробити висновок щодо якості і реалізації печива. Якими норма­тивними документами треба користуватися під час товарознавчої оцінки?

ВАРІАНТ 6

Завдання 1. До магазину надійшла партія рафінованого пресованого цукру швидкорозчинного масою 1,5 т, який упаковано у пачки по 0,5 кг і розфасований у ящики масою нетто 25 кг. Результати аналізу показали, що грудочки цукру мають правильну форму відповідного розміру, колір - білий, чистий, масова частка реду- куючих речовин - 0,03%, вологи - 0,15%, міцність - 20 кгс/см2, розчинність повна при температурі 20°С протягом 1,5 хв. Кожна пачка містить грудочки масою менші за 5,5 г.

Як треба провести відбір проб для аналізу? Дати висновок щодо якості і реалізації цукру. Які умови треба дотримувати при зберіганні цього виду цукру в магазині? Якими нормативними документами треба користуватися у вирішенні завдання?

Завдання 2. Під час оцінки якості крекера було встановлено, що він має овальну форму, на поверхні - чіткий малюнок і відсутні пухирі, що лопнули, колір - світло-жовтий, смак - солодкий без сто­ронніх запахів і присмаків, вигляд на зломі - тонкостінна шару­ватість, масова частка жиру - 8,5%, золи - 0,07%, намочуваність - 180%.

Визначити масову частку вологи і кислотність крекера. Дати висновок щодо якості крекера. Які дефекти крекера є недопустимими при його реалізації? Якими нормативними документами Ви будете користуватися?


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 566

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ З | ВАРІАНТ 7

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.011 сек.