Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 9

Завдання 1. Під час товарознавчої оцінки драже цукрового встановлено, що у продукті міститься: 4,2% вологи; золи, яка не розчиняється у 10%-й соляній кислоті, - 0,04%; кислотність - 7,5%; міді в 1 кг - 6%. Органолептичні показники якості відповідають вимогам стандарту.

Визначити масову частку редукуючих речовин. Дати висновок щодо якості, приймання і реалізації драже. Які умови зберігання, підготовки товару до продажу і реалізації? Якими нормативними документами треба користуватися?

Завдання 2. Яку кількість одиниць упаковок слід розпечатати і яку кількість продукту треба узяти для аналізу із партії абрикосового варення (100 кг), яке розфасоване у скляні банки по 0,65 кг?

За якими показниками визначають якість варення? Яка норма відхилення допускається в одиниці упаковки? Якими нормативними документами треба користуватися?

ВАРІАНТ 10

Завдання 1. Під час оцінки якості халви було одержано такі результати: смак і запах - ясно виражені, без сторонніх присмаків і запахів; колір - коричневий; консистенція - злегка крихка; вигляд на зламі - волокнисто-шаруватий без наявності стовщених волокон кара­мельної маси; поверхня - не липка, без сторонніх домішок. Масова частка загального цукру в перерахунку на цукрозу - 41 %, редуку- ючих речовин - 18%, жиру - 32,5%, золи - 1,2%, міді - 23 мг в 1 кг.

Якою масою є середня проба? Визначити масову частку вологи в халві і дати висновок щодо її якості. Вирішити питання щодо приймання і реалізації халви. Якими нормативними документами треба користуватися?

Завдання 2. До універсаму близько 9 години надійшла партія бісквітних торгів у кількості 25 штук. За накладною і за оцінкою якості торти відповідають вимогам стандарту. Торти вироблені о 18 годині попереднього дня.

За якими показниками якості проводять оцінку тортів? Ваше рішення щодо приймання тортів, їх зберігання і строків реалізації. Якими нормативними документами треба користуватися у вирішенні цього завдання?


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 493

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 7 | ВАРІАНТ 11

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.015 сек.