МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||
ВАРІАНТ 11Завдання 1. До магазину надійшла карамель розгорнута з фруктово-ягідною начинкою у кількості 150 кг, яка упакована в картонні ящики п > 15 кг. На вхідному контролі встановлено, що карамель має липку поверхню, злиплі карамельки, масова частка вологи - 4,5%, редукуючих речовин - 30%, кількість начинки у продукті - 14%. Як проводиться відбір проб для дослідження якості карамелі? Дати висновок щодо якості карамелі і вирішити питання щодо її приймання і реалізації. Які умови зберігання карамелі у магазині треба виконувати? Якими нормативними документами Ви будете користуватися? Завдання 2. Під час оцінки якості крохмалю встановлено, що крохмаль картопляний має масову частку вологи 18,3%, загальної золи - 0,26%, кількість краплин в 1 дм2 - 46 шт. Визначити органолептичні показники якості крохмалю і його кислотність. Встановити сорт, дати висновок щодо якості крохмалю і його реалізації. Якими нормативними документами треба користуватися у вирішенні цього завдання? ВАРІАНТ 12 Завдання 1. До магазину надійшла партія ірису в кількості 60 кг, який було розфасовано в коробки по 200 г. Під час дослідження якості встановлено, що ірис має світло-коричневий колір, смак і аромат - чітко виражені, молочно-вершковий, консистенція - в'язка, структура - аморфна, форма виробів - прямокутна, по всій масі ірису є дрібні кристали цукру, їх масова частка у продукті - 8,4%, інші показники якості відповідають вимогам стандарту. Провести відбір середньої проби і встановити вид ірису. Дати висновок щодо якості ірису, його приймання і реалізації. Яких умов слід дотримуватися при товаропросуванні ірису в магазині? Якими нормативними документами користуються у вирішенні цього завдання? Завдання 2. Визначити, яку кількість ящиків треба розпечатати і яку кількість пряників слід відібрати для проведення дослідження їх якості? Партія пряників становить 48 ящиків, в яких містяться розфасовані у пакети пряники масою по 400 г. Маса нетто ящиків - 12 кг. Пряники надійшли до магазину через 5 діб після виготовлення. За якими комплексними і одиничними показниками здійснюють оцінку якості пряників? Який строк і умови зберігання пряників у магазині? Якими нормативними документами треба користуватися у вирішенні цього завдання? Читайте також:
|
||||||||
|