МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
ВАРІАНТ 11Завдання 1. До магазину надійшла карамель розгорнута з фруктово-ягідною начинкою у кількості 150 кг, яка упакована в картонні ящики п > 15 кг. На вхідному контролі встановлено, що карамель має липку поверхню, злиплі карамельки, масова частка вологи - 4,5%, редукуючих речовин - 30%, кількість начинки у продукті - 14%. Як проводиться відбір проб для дослідження якості карамелі? Дати висновок щодо якості карамелі і вирішити питання щодо її приймання і реалізації. Які умови зберігання карамелі у магазині треба виконувати? Якими нормативними документами Ви будете користуватися? Завдання 2. Під час оцінки якості крохмалю встановлено, що крохмаль картопляний має масову частку вологи 18,3%, загальної золи - 0,26%, кількість краплин в 1 дм2 - 46 шт. Визначити органолептичні показники якості крохмалю і його кислотність. Встановити сорт, дати висновок щодо якості крохмалю і його реалізації. Якими нормативними документами треба користуватися у вирішенні цього завдання? ВАРІАНТ 12 Завдання 1. До магазину надійшла партія ірису в кількості 60 кг, який було розфасовано в коробки по 200 г. Під час дослідження якості встановлено, що ірис має світло-коричневий колір, смак і аромат - чітко виражені, молочно-вершковий, консистенція - в'язка, структура - аморфна, форма виробів - прямокутна, по всій масі ірису є дрібні кристали цукру, їх масова частка у продукті - 8,4%, інші показники якості відповідають вимогам стандарту. Провести відбір середньої проби і встановити вид ірису. Дати висновок щодо якості ірису, його приймання і реалізації. Яких умов слід дотримуватися при товаропросуванні ірису в магазині? Якими нормативними документами користуються у вирішенні цього завдання? Завдання 2. Визначити, яку кількість ящиків треба розпечатати і яку кількість пряників слід відібрати для проведення дослідження їх якості? Партія пряників становить 48 ящиків, в яких містяться розфасовані у пакети пряники масою по 400 г. Маса нетто ящиків - 12 кг. Пряники надійшли до магазину через 5 діб після виготовлення. За якими комплексними і одиничними показниками здійснюють оцінку якості пряників? Який строк і умови зберігання пряників у магазині? Якими нормативними документами треба користуватися у вирішенні цього завдання? Читайте також:
|
||||||||
|