Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 15

Завдання 1. На базу надійшла партія меду натурального - 22 алюмінієві фляги місткістю 38 дм3 кожна. На флягах наклеєні етикетки із зазначенням назви підприємства-відправника, назви продукту «Мед бджолиний», маси брутто (59 кг) і нетто (55 кг).

Під час приймання встановлено, що у трьох флягах - мед темний, червонуватий, гострого смаку та інтенсивного приємного аромату; в інших - з характерним золотистим відтінком, приємним терпкуватим смаком і ароматом.

Встановити відповідність маркування встановленим вимогам; порядок відбирання та масу середнього зразка, виходячи із неоднорідності партії меду; види меду, які відрізняються власти­востями. Який вид меду характеризується вищою біологічною цінністю і чому? За якими показниками якості здійснюють оцінку бджолиного меду? Якими нормативними документами Ви будете користуватися?

Завдання 2. До магазину надійшла партія фасованих вафель у пачки масою 50 кг. Маса кожної пачки становить 200 г.

Під час приймання було встановлено, що відхилення маси вафель у пачках становить + 10 г. Вафлі - з помадковою начинкою. Органолептичні і фізико-хімічні показники відповідали вимогам стандарту.

Визначити середній зразок для дослідження, допустиме, стан­дартне відхилення маси вафель у пачках. За якими показниками здій­снюють оцінку якості вафель і який порядок проведення дослід­ження? Які дані наводяться у маркуванні споживчої тари? Якими документами треба користуватися?

 


ДОСЛІДЖЕННЯ СМАКОВИХ ТОВАРІВ

 


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 464

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 13 | Вивчення асортименту та оцінка якості чаю

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.014 сек.