Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 2

Завдання 1. 12 жовтня о 9.00 до магазину надійшла партія охолодженого фасованого м'яса масою 185 кг, виробленого 10 жовтня о 20.00.

Визначити послідовність приймання м'яса відповідно до правил, порядок відбору проб.

Зробити висновок щодо свіжості м'яса відповідно до вимог ГОСТ.

Завдання 2. У партії ковбаси вареної Молочної вищого сорту виявлено декілька батонів із невідповідною в'язкою.

Зазначити порядок визначення за в'язкою батонів вид, сорт ковбас, показники якості варених ковбас вищого сорту.

ВАРІАНТ З

Завдання І. До універсаму, де Ви працюєте директором, 19 жовтня надійшла партія охолодженої битої птиці масою 2950 кг, виробленої 13 жовтня в іншому місті. Частина шляху бита птиця не охолоджувалася, тому що був зіпсований холодильний прилад авторефрижератора. У накладній нечітко зазначено вид м'яса, вгодованість, спосіб потрошіння.

Визначити особливості маркування птиці (курки, качки, молод­няк, бройлери тощо), вгодованість, спосіб потрошіння. Зробити висновок щодо свіжості м'яса даної партії птиці і прийняти рішення про можливість його приймання, зберігання і реалізації.

Завдання 2. До господарської асоціації «Універса» надійшла партія сосисок. У супровідних документах зазначено: сосиски Молочні вищого сорту, виробник - Київський м'ясопереробний завод, кількість - 3000 кг.

Упаковано сосиски в 100 полімерних ящиків.

Маркування на ящику: Київський м'ясопереробний завод, со­сиски Молочні в/с, маса нетто - 30 кг, дати виготовлення - 15 листопада.

Батони в штучній оболонці діаметром 14-18 мм, довжиною 7-10 см. Знайдено 350 кг сосисок довжиною 13-15 см. Поверхня чиста, суха. Оболонка без пошкоджень, консистенція соковита. Фарш світло-рожевого кольору, рівномірно перемішаний, смак у міру солоний. Масова частка вологи - 70%. Масова частка кухонної солі - 3,1%.

Зазначити порядок відбору проб для визначення органолеп­тичних та фізико-хімічних показників. Зробити висновок щодо якості партії.


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 465

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Приймання, зберігання та оцінка якості м'яса і м'ясопродуктів на основі вирішення ситуаційних | ВАРІАНТ 4

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.084 сек.