Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 4

Завдання 1. 15 жовтня о 16.45 до магазину надійшла партія сосисок масою 165 кг. Згідно з накладною, продукцію вироблено 13 жовтня о 14.00.

Зазначити порядок приймання відповідно до правил щодо ковбасних виробів, визначити правила відбору та дослідження зразків для визначення якості продукції.

Завдання 2. До магазину, яким Ви керуєте, 15 жовтня доставлено партію замороженого мозку яловичого масою 183 кг і заморожених нирок яловичих масою 178 кг, вироблених 26 жовтня.

Під час приймання встановлено, що 2 ящики не марковано. Зазначити порядок відбору проб для визначення органолептичних та фізико-хімічних показників.

Зробити висновок щодо придатності продукції до реалізації за строками вироблення, а також зазначити допустимі строки і оптимальні умови її зберігання в магазині.

 

ВАРІАНТ 5

Завдання 1. До магазину, де Ви працюєте товарознавцем, надійшло 1580 кг охолоджених тушок птиці, упакованих у дерев'яні ящики. Згідно з накладною, вся партія - кури потрушені І категорії вгодованості. Під час огляду виявилося, що на частину транспортної тари наклеєні ярлики із зеленою смужкою по діагоналі і умовними позначеннями «УМ», «Е». 19 ящиків промарковано ярликами з рожевою смужкою «ЦБ», «Е».

Визначити вид, вгодованість, вік фактично надійшовших тушок птиці. Згідно з правилами приймання визначити порядок оцінки якості м'яса птиці (шляхом огляду). Прийняти рішення щодо можливості приймання, збереження і реалізації м'яса птиці.

Завдання 2. До універсаму № 3 надійшла партія ковбаси вареної Московської 1 с. У супровідних документах зазначено: ковба­са Московська 1 с, виробник - Київський м'ясопереробний завод, кількість - 1600 кг.

Упаковано ковбасу в 40 полімерних ящиків. Маркування на ящику: Київський м'ясопереробний завод, ковбаса Московська 1 с, маса нетто - 40 кг.

Батони - в штучній оболонці, прямі, діаметром 110 мм, довжиною 45-50 см, з 2 поперечними перев'язками на кінці батона.

Поверхня - суха, без пошкоджень оболонки, напливів, злипань, кон­систенція пружна, фарш рожевого кольору, рівномірно перемішаний, містить кусочки шпику білого кольору розміром 4 мм. Смак - у міру солоний без сторонніх присмаків і запахів.

Масова частка вологи - 68%.

Масова частка нітриту на 100 г продукту - 5,5 мкг.

Масова частка крохмалю - 2,5%.

Зазначити порядок відбору проб для визначення органолеп­тичних та фізико-хімічних показників, зробити висновок щодо якості партії.


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 465

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 2 | ВАРІАНТ 6

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.025 сек.