МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
ВАРІАНТ 6Завдання 1. До універсаму, де Ви працюєте товарознавцем, надійшло 1250 кг охолодженої свинини для фасування і подальшої реалізації. Згідно з накладною, ця свинина - II категорії (м'ясна). Під час приймання виявлено три напівтуші, марковані овальним клеймом. На двох напівтушах із трикутним клеймом виявлено синці, зриви підшкіряного жиру понад 15%, зачишки щетини. Зазначити порядок приймання м'яса та відбору зразків для досліджень відповідно до існуючих правил. Зробити висновок щодо якості м'яса, зазначити умови і строки його зберігання; прийняти рішення щодо можливості приймання і реалізації м'яса. Завдання 2. До магазину надійшла партія вареної ковбаси масою 640 кг. Згідно з накладною, ця ковбаса - Лікарська вищого сорту у природній оболонці, термін після завершення технологічного процесу - 52 год. Зазначити порядок приймання продукції згідно з вимогами ТОСТ, відбору зразків для досліджень. Зазначити умови і строки її реалізації. ВАРІАНТ 7 Завдання 1. До магазину надійшла партія курчат-бройперів. Під час приймання встановлено, що 2 ящики з 10 - немарковано. У 2 ящиках виявилися тушки масою від 380 до 390 г без пальця на нозі. У 8 ящиках маса тушок була 700-720 г і рожева етикетка на нозі. Зазначити порядок приймання продукції за існуючими правилами та відбору зразків для лабораторних досліджень. Визначити категорію вгодованості курчат-бройлерів. На основі досліджень зробити висновок щодо якості і прийняти рішення щодо можливості приймання і реалізації м'яса. Завдання 2. Назвати пороки варених ковбас, пояснити причини їх виникнення і прийняти рішення щодо можливості реалізації зазначеної продукції. ВАРІАНТ 8 Завдання І. До магазину надійшла партія охолодженого м'яса масою 1287 кг. М'ясо доставлено неохолоджуваним автомобільним транспортом .при температурі повітря 20...25°С. Термін перебування у дорозі - 10 год. У накладній вид м'яса не зазначено. Зазначити порядок визначення виду м'яса, відбору зразків для аналізів. Зробити висновок щодо свіжості м'яса і прийняти рішення щодо можливості приймання і реалізації його у магазині. Завдання 2. Назвати пороки, найменування і сорти копчених ковбас. Пояснити причини виникнення пороків і прийняти рішення щодо можливості реалізації продукції. Читайте також:
|
||||||||
|