Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 6

Завдання 1. До універсаму, де Ви працюєте товарознавцем, надійшло 1250 кг охолодженої свинини для фасування і подальшої реалізації. Згідно з накладною, ця свинина - II категорії (м'ясна). Під час приймання виявлено три напівтуші, марковані овальним клеймом. На двох напівтушах із трикутним клеймом виявлено синці, зриви підшкіряного жиру понад 15%, зачишки щетини.

Зазначити порядок приймання м'яса та відбору зразків для досліджень відповідно до існуючих правил.

Зробити висновок щодо якості м'яса, зазначити умови і строки його зберігання; прийняти рішення щодо можливості приймання і реалізації м'яса.

Завдання 2. До магазину надійшла партія вареної ковбаси масою 640 кг. Згідно з накладною, ця ковбаса - Лікарська вищого сорту у природній оболонці, термін після завершення технологічного процесу - 52 год.

Зазначити порядок приймання продукції згідно з вимогами ТОСТ, відбору зразків для досліджень. Зазначити умови і строки її реалізації.

ВАРІАНТ 7

Завдання 1. До магазину надійшла партія курчат-бройперів. Під час приймання встановлено, що 2 ящики з 10 - немарковано. У 2 ящиках виявилися тушки масою від 380 до 390 г без пальця на нозі. У 8 ящи­ках маса тушок була 700-720 г і рожева етикетка на нозі.

Зазначити порядок приймання продукції за існуючими правилами та відбору зразків для лабораторних досліджень. Визначити категорію вгодованості курчат-бройлерів. На основі досліджень зробити висновок щодо якості і прийняти рішення щодо можливості приймання і реалізації м'яса.

Завдання 2. Назвати пороки варених ковбас, пояснити причини їх виникнення і прийняти рішення щодо можливості реалізації зазначеної продукції.

ВАРІАНТ 8

Завдання І. До магазину надійшла партія охолодженого м'яса масою 1287 кг. М'ясо доставлено неохолоджуваним автомобільним транспортом .при температурі повітря 20...25°С. Термін перебування у дорозі - 10 год. У накладній вид м'яса не зазначено.

Зазначити порядок визначення виду м'яса, відбору зразків для аналізів. Зробити висновок щодо свіжості м'яса і прийняти рішення щодо можливості приймання і реалізації його у магазині.

Завдання 2. Назвати пороки, найменування і сорти копчених ковбас. Пояснити причини виникнення пороків і прийняти рішення щодо можливості реалізації продукції.


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 419

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 4 | ВАРІАНТ 9

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.014 сек.