Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 12

Завдання 1. У товарознавця універсаму виникли сумніви щодо відповідності партії тушок птиці даним, зазначеним у супровідних документах. Так, за документами продукція - курчата-бройлери І категорії, патрані. Під час огляду встановлено: тушки птиці - добре розвинуті; кіль грудинної кістки - окостенілий, виділяється; дзьоб - ороговілий; на ногах - груба луска; всередині тушки видалено жир; легені та нирки - не видалені; температура у товщі грудинних м'язів становить -6°С. На ногах тушок прикріплено етикетку зеленого кольору, написано: «Ветогляд» та літери «КР».

Оцінити якість партії тушок; визначити зміст маркування, яке їй відповідає.

Завдання 2. До кіоску з продажу напівфабрикатів із кулінарної фабрики надійшла партія печінки свинячої жареної. Вироби масою від 0,17 до 0,32 кг із наявністю на поверхні підгорілих місць, нерівномірною кіркою тіста, яке в деяких місцях відокремлено від виробу, розірвано. На зламі вироби були від яскраво-червоного до темно-коричневого кольору; запах - із відтінком кориці. Вироби упаковано в дерев'яні ящики без паперового прошарку. На ящиках є етикетка з такою інформацією: Печінка жарена, РСТ УРСР 1532-78, упаковано 13 травня, строк зберігання - 36 год.

Зробити 'висновок щодо якості партії, визначити показник якості, який дозволить об'єктивно визначити ступінь кулінарної готовності виробів.


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 413

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 9 | ВАРІАНТ 13

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.