Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 14

Завдання 1. На адресу МП «Злагода» надійшла партія м'ясних консервів «Свинина тушкована».

На етикетці написано: Сімферопольський м'ясокомбінат. Сви­нина тушкована ТОСТ 687-84, маса нетто 250 г. Банки вкладено в дерев'яні ящики, на яких збоку наклеєно паперову етикетку з написом: «Сімферопольський м'ясокомбінат. Свинина тушкована, маса нетто 250 г, виготовлено 15.08.98.»

Зовнішній вигляд: банки цілі, без деформації, без іржі, зазублин; банок зі злегка пом'ятим корпусом - 18 шт.

Маркування на кришці:

15.08.98 183 1 MM 52

Вміст консервів - м'ясо без кісток, хрящів, суглобів.

М'ясо - соковите, непереварене. Шматочки м'яса - рівномірно нарізані, цілі, в основному маса нетто не більше як 30 г, смак і запах відповідає свинині тушкованій, з прянощами без сторонніх присмаків та запахів.

Масова частка жиру - 9,32%.

Вміст м'яса та жиру від маси нетто - 58,78%.

Провести відбір проб для визначення органолептичних та фізико-хімічних показників. Зробити висновок щодо якості партії.

Завдання 2. В одержувача «Київський завод автоматів» виник­ли сумніви щодо якості купленої в господарстві «Промінь» Василь­ківського району напівкопченої ковбаси Дрогобицька.

Партія 230 полімерних ящиків масою нетто 9400 кг із марку­ванням: Господарство «Промінь», Васильківський район, ковбаса напівкопчена Дрогобицька, дата виготовлення - 02.10.99, РСТ УРСР 1840-78.

Батони в білковій оболонці, прямі, довжиною 45-49 см з однією поперечною перев'язкою на кінці батона. Поверхня - суха, без забруднення, злипань, консистенція - міцна еластична, фарш без

Дослідження м'яса і м'ясних товарів

сірих плям, порожнин, містить шматочки м'яса впереміжку зі шпиком розміром 2-3 мм, смак приємний без сторонніх присмаків.

Аналіз показників: вміст вологи - 50%; вміст солі - 30%.

Зазначити порядок відбору проб для визначення органолеп­тичних і фізико-хімічних показників, зробити висновок щодо якості партії.


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 569

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 13 | ВАРІАНТ 15

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.013 сек.