Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 5

Завдання 1. Провести експертизу якості партії оселедця соло­ного атлантичного нерозбираного, яка надійшла на торгову базу в кількості 80 бочок. Дослідженням якості середнього зразка виявлено: поверхня риби - чиста, без пожовтіння; консистенція - соковита; смак та запах - нормальні, відповідні дозрілому продукту, але відмі­чено кислуватий запах у зябрах. В окремих екземплярах риби зламано зяброві кришки, трішки лопнуло черевце.

Середня довжина оселедця - 17,5 см. Вміст солі в м'ясі риби -

9,5%.

Зазначити число одиниць упаковки, відібраних для експертизи якості, масу загальної і середньої проби. Зробити висновок щодо ґатунку цього продукту та можливості його подальшого зберігання. Надати характеристику процесам, що впливають на зміну якості солоної риби під час товароруху.

Завдання 2. Під час приймання партії рибних консервів у жерстяних банках масою нетто по 320 г встановлено, що середнє відхилення маси нетто в одиниці упаковки становить 14 г. Обсяг партії - 158 одиниць транспортної тари. Визначити відповідність товару вимогам стандарту. Вказати правила відбору проб для проведення оцінки якості.

ВАРІАНТ 6

Завдання 1. Зробити висновок щодо якості партії охолодженої риби (короп ставковий), під час приймання якої встановлено: рибу упаковано в дощаті ящики, маса льоду становить 35-40% від маси продукту в тарі, луска - збита без пошкоджень шкіри, багряно- червоне забарвлення поверхні; слабкий кислуватий запах у зябрах, який зникає після промивання водою. Прийняти рішення щодо можливості приймання та реалізації партії товару. Вказати можливі причини втрати якості охолодженої риби у процесі товароруху та надати характеристику процесам, що впливають на зміну якості охолодженої риби під час товароруху.

Варіант 2. Розшифрувати маркування запропонованих зразків рибних консервів. Зазначити умови і терміни їх зберігання. Надати характеристику процесам, що відбуваються в рибних консервах під час зберігання.


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 440

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 3. | ВАРІАНТ 7

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.012 сек.