Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 7

Завдання 1. Провести системний аналіз якості партії севрюги розчиненої без голови гарячого копчення, яка надійшла у дощаних ящиках по 40 кг. Загальна кількість ящиків - 50. Товарною експер­тизою виявлено: маса окремих екземплярів - у середньому 1,9 кг; рибу прокопчено до готовності, різної вгодованості, поверхня риби та черевна порожнини чисті, але виявлені незначні пошкодження шкіри; колір - нормальний, консистенція - сухувата, смак - характерний для копчень, але присутній присмак мулу.

Зазначити кількість одиниць упаковки, відібраних для експер­тизи якості, масу загальної і середньої проби. Зробити висновок щодо ґатунку цієї партії риби. Надати характеристику процесам, що впливають на зміну якості копченої риби під час товароруху.

Завдання 2. Під час зберігання на розподільчому холодильнику партії мороженої океанічної ставриди протягом 3 місяців при 25°С і відносній вологості 95% на поверхні риби виявлено сліди іржі. Контрольна перевірка показала перевищення норм природних втрат. Які можливі причини виявлених змін? Прийміть рішення щодо можливості подальшого зберігання товару та його реалізації.

ВАРІАНТ 8

Завдання 1. Провести товарознавчу експертизу партії моро­женого глазурованого рибного філе палтуса, упакованого в ящики із гофрованого картону масою по 10 кг загальною кількістю 85 шт. Перевіркою встановлено: блоки - чисті, з рівною поверхнею, розби­рання - правильне, консистенція м'яса - щільна, колір та запах - характерні. Відмічено незначне поздовжнє розшарування по септах м'яса філе. Глазур рівномірно вкриває блок і не відстає від легкого постукування. Зазначити кількість одиниць упаковки, відібраних для дослідження, масу загальної і середньої проби. Прийняти рішення щодо можливих умов і термінів зберігання продукції. Надати характеристику процесам, що впливають на зміну якості мороженої риби під час товароруху.

Завдання 2. Експерт лабораторії дослідження якості харчових продуктів під час оцінки свіжості м'яса мороженої морської риби встановив: консистенція - дещо ослаблена, запах - характерний, колір - злегка тьмяний. Результати фізико-хімічних досліджень показали: вміст азоту летких основ - 60 мг%, у тому числі триметиламіну - 15 мг%.

Зробити висновок щодо якості досліджуваного зразка риби та можливості реалізації цього продукту.


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 374

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 5 | ВАРІАНТ 9

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.012 сек.