Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 9

Завдання 1. На торгову базу надійшла партія риби в'яленої кефалі, упакованої в ящики із гофрованого картону масою нетто 30 кг. Загальна кількість ящиків - 120, із них 25 - з механічними пошкодженнями та дещо зволожені. При товарознавчій експертизі виявлено: риба - різної вгодованості, консистенція - щільна, смак і запах - характерні, вміст вологи - 40%, вміст кухонної солі - 10%. Зазначити кількість одиниць упаковки, відібраної для дослідження, масу загальної та середньої проби. Прийняти рішення щодо умов зберігання та подальшого товароруху продукції. Вказати можливі причини зниження якості під час товароруху.

Завдання 2. Експерт лабораторії дослідження якості харчових продуктів під час визначення буферної ємності оселедців атлантичних одержав такі результати:

кількість 0,1 н розчину ІчіаОН, витраченого на титрування витяжки із м'яса солоної риби з тимолфталеїном, становить 1,8 мл;

кількість 0,1 н розчину ИаОН, витраченого на титрування витяжки із м'яса солоної риби з фенолфталеїном, становить 0,3 мл. Визначити умови та можливість реалізації і зберігання партії оселедців солоних атлантичних. Надати характеристику процесам, що відбуваються в солоній рибі під час товароруху.

ВАРІАНТ 10

Завдання 1. Провести товарну експертизу партії солоної риби оселедця атлантичного, яка надійшла на торгову базу в заливних бочках по 120 кг. Загальна кількість бочок - 120 шт., із них 18 мають пошкодження й течуть. Дослідження середньої проби показало: поверхня риби - чиста, консистенція - соковита, смак і запах - характерні. В окремих екземплярах - поламані зяброві кришки, злегка лоптуне черевце. Зазначити кількість місць партії, відібраних для досліджень, а також масу загальної і середньої проби. Визначити гатунок продукції. Які можливі умови і терміни реалізації та зберігання цієї партії риби? Надати характеристику процесам, що відбуваються в солоній рибі під час товароруху.

Завдання 2. Порівняти показники якості ставриди холодного копчення, яка зберігалася в магазинах протягом 7 діб при 1 = +4°С:

у дерев'яних ящиках по 30 кг;

у пакетах із полімерної плівки по 400-500 г;

у пакетах із комбінованих матеріалів (поліетилен-фольга- папір) по 500 г.

Дати характеристику процесам, що відбуваються в копченій рибі залежно від умов товароруху.


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 417

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 7 | ВАРІАНТ 11

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.014 сек.