Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 11

Завдання 1. На торгову базу надійшла партія рибних пресервів у жерстяних банках. Загальна кількість - 360 шт. (10 ящиків). Маса нетто продукції в банках - 1,2 кг, середнє відхилення маси нетто в одиниці упаковки - 14 г. Під час зовнішнього огляду виявлено такі дефекти консервних банок: незначна прим'ятість корпуса без гострих граней, зазублини (2-3) по колу закаточного шва, незначний наліт іржі на зовнішній поверхні банок у вигляді окремих точок (після протирання банок видаляється). Зазначити кількість місць партії, відібраних для досліджень, масу загальної та середньої проби. Визначити відповідність товару до вимог стандарту та умови його товароруху. Надати характеристику процесам, що відбуваються в рибних пресервах під час товароруху.


Завдання 2. Під час зберігання протягом 12 діб у холодильній камері магазину партії неглазурованої мороженої риби в кількості 16 т втрата маси становила 5 кг. Провести оцінку якості мороженої риби. Зробити висновок щодо дотримання умов і можливості подальшого зберігання цього продукту. Надати характеристику процесам, що відбуваються в мороженій рибі під час зберігання.

ВАРІАНТ 12

Завдання 1. Провести товарну експертизу морожених креветок, які надійшли у роздрібне торговельне підприємство в ящиках із гофрованого картону по ЗО кг. Обсяг партії - 27 ящиків. Внаслідок контролю якості виявлено: блоки - глазуровані; мають рівномірну льодяну кірочку. Креветки - нерозбирані, 3% екземплярів мають обламані головогруди. Помічено незначне потемніння панцира, консистенція - густа, смак і запах - приємні. Зазначити кількість місць партії, відібраних для досліджень, масу загальної і середньої проби. Визначити відповідність продукції вимогам стандарту, оптимальні умови реалізації та зберігання. Надати характеристику процесам, що відбуваються в морожених креветках під час товароруху.

Завдання 2. На торгову базу надійшла партія риби: 70 ящиків скумбрії гарячого копчення масою нетто по 18 кг; 25 ящиків в'яленої мойви по 25 кг і 10 бочок сардини океанічної солоної по 80 кг. Скільки одиниць упаковки слід відібрати для перевірки якості товару і маси нетто? Якою має бути маса загальної і середньої проби?


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 431

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 9 | ВАРІАНТ 13

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.