МОДУЛЬ 4
Тема 13. Технологія виробництва та зберігання меду
Вид занять: Лабораторна робота.
Мета занять: навчитись визначати видовий та якісний склад меду.
Обладнання і матеріали: мікроскопи, предметні і покривні скельця, микропипетки, ступка з товкачем, проби меду, еталони пилкових зерен.
Читайте також: - III. КРИТЕРІЇ ДОПУСКУ ДО СКЛАДАННЯ ПІДСУМКОВОГО МОДУЛЬНОГО КОНТРОЛЮ (ЕКЗАМЕНУ).
- V міні – модуль
- Блок (модуль) 1
- Високочастотні перетворювачі модульної структури
- Відповідність підсумкових модульних рейтингових оцінок у балах оцінкам за шкалою ECTS та національною шкалою
- Відповідність поточної семестрової модульної рейтингової оцінки в балах оцінці за національною шкалою
- ДО МОДУЛЬНОГО КОНТРОЛЮ № 1
- ДО МОДУЛЬНОГО КОНТРОЛЮ № 1
- ДО МОДУЛЬНОГО КОНТРОЛЮ № 1
- ДО МОДУЛЬНОГО КОНТРОЛЮ № 2
- ДО МОДУЛЬНОГО КОНТРОЛЮ № 2
- ДО МОДУЛЬНОЇ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ № 1
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|