Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Послідовність розміщення закусок і страв у меню.

I. Фірмові страви і закуски

II. Холодні страви і закуски

Рибні закуски

Рибні власного виробництва

Не рибні продукти моря

Овочі натуральні

Салати

М’ясні з гастрономічних продуктів

З птиці

З птиці власного виробництва

З субпродуктів

III. Гарячі закуски

Рибні

М’ясні

Із субпродуктів

Овочеві і грибні

Яєчні і борошняні

IV. Супи

Прозорі

Заправочні

Пюреподібні

Молочні, холодні, солодкі

V. Другі страви

Риба (відварна і припущена, смажена, запечена)

М’ясні

З птиці

З субпродуктів

Овочеві

Борошняні

Круп’яні

Яєчні і з сиру

VI. Солодкі страви

Гарячі (пудинг, суфле, каша гурійська)

Желе, муси

Компоти

Киселі

Креми, збиті вершки

Морозиво

Плоди і ягоди

VII. Напої

Чай

Кава

Какао, шоколад

Молоко та кисломолочні продукти

Холодні напої та соки

VIII. Гарніри

Овочеві

Круп’яні

З макаронних виробів

ІХ. Борошняні кулінарні та кондитерські вироби

Булочки

Пиріжки

Тістечка

За меню відповідає: завідувач виробництва (директор підприємства, бухгалтер).

Карти напоїв – це перелік алкогольних напоїв, пива, води, фруктів, кондитерських і тютюнових виробів із зазначенням виходу та ціни.

Послідовність запису:

Горілка

Горілчані вироби

Виноградні вина

Шампанське

Коньяк

Лікери

Мінеральні і фруктово-ягідні води

пиво

Карта вин. При складанні карти вин враховують такі правила:

розливні вина з бочок записують перед винами в пляшках;

вітчизняні мають розміщуватися перед імпортованими;

білі вказують перед рожевими;

рожеві розміщують перед червоними;

марочні і колекційні вина мають розміщуватися перед молодими і дешевими;

тихі вина розміщують перед ігристими.


Читайте також:

  1. I.1. Порядок збільшення розміру статутного капіталу АТ за рахунок додаткових внесків у разі закритого (приватного) розміщення акцій
  2. IІІ. Послідовність виконання курсової роботи
  3. Автомати для продажу гарячих страв
  4. Алгоритм розміщення зображення на слайді
  5. Асортимент страв з відварної і припущеної нерибної водної сировини
  6. Асортимент страв і кулінарних виробів із смаженого м’яса запанірованого порційними шматочками
  7. Борошняні страви
  8. В асортименті других страв
  9. Вибір кількості та розміщення складської мережі
  10. Вибір напрямку та послідовність виконання наукових досліджень
  11. Вибір типу і місця розміщення водозабірних споруд
  12. Вибір, розміщення, режими роботи компенсуючих пристроїв.




Переглядів: 5466

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Електронне меню | Карта бару.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.018 сек.