Послідовність розміщення закусок і страв у меню.
I. Фірмові страви і закуски
II. Холодні страви і закуски
Рибні закуски
Рибні власного виробництва
Не рибні продукти моря
Овочі натуральні
Салати
М’ясні з гастрономічних продуктів
З птиці
З птиці власного виробництва
З субпродуктів
III. Гарячі закуски
Рибні
М’ясні
Із субпродуктів
Овочеві і грибні
Яєчні і борошняні
IV. Супи
Прозорі
Заправочні
Пюреподібні
Молочні, холодні, солодкі
V. Другі страви
Риба (відварна і припущена, смажена, запечена)
М’ясні
З птиці
З субпродуктів
Овочеві
Борошняні
Круп’яні
Яєчні і з сиру
VI. Солодкі страви
Гарячі (пудинг, суфле, каша гурійська)
Желе, муси
Компоти
Киселі
Креми, збиті вершки
Морозиво
Плоди і ягоди
VII. Напої
Чай
Кава
Какао, шоколад
Молоко та кисломолочні продукти
Холодні напої та соки
VIII. Гарніри
Овочеві
Круп’яні
З макаронних виробів
ІХ. Борошняні кулінарні та кондитерські вироби
Булочки
Пиріжки
Тістечка
За меню відповідає: завідувач виробництва (директор підприємства, бухгалтер).
Карти напоїв – це перелік алкогольних напоїв, пива, води, фруктів, кондитерських і тютюнових виробів із зазначенням виходу та ціни.
Послідовність запису:
Горілка
Горілчані вироби
Виноградні вина
Шампанське
Коньяк
Лікери
Мінеральні і фруктово-ягідні води
пиво
Карта вин. При складанні карти вин враховують такі правила:
розливні вина з бочок записують перед винами в пляшках;
вітчизняні мають розміщуватися перед імпортованими;
білі вказують перед рожевими;
рожеві розміщують перед червоними;
марочні і колекційні вина мають розміщуватися перед молодими і дешевими;
тихі вина розміщують перед ігристими.
Читайте також: - I.1. Порядок збільшення розміру статутного капіталу АТ за рахунок додаткових внесків у разі закритого (приватного) розміщення акцій
- IІІ. Послідовність виконання курсової роботи
- Автомати для продажу гарячих страв
- Алгоритм розміщення зображення на слайді
- Асортимент страв з відварної і припущеної нерибної водної сировини
- Асортимент страв і кулінарних виробів із смаженого м’яса запанірованого порційними шматочками
- Борошняні страви
- В асортименті других страв
- Вибір кількості та розміщення складської мережі
- Вибір напрямку та послідовність виконання наукових досліджень
- Вибір типу і місця розміщення водозабірних споруд
- Вибір, розміщення, режими роботи компенсуючих пристроїв.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|