Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Інформація та її значення для підприємств в умовах переходу до ринкової економіки

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ІНФОРМАЦІЯ ЯК ОСНОВА УПРАВЛІННЯ

1.1. Суть інформації та вимоги до неї

1.2. Економічна інформація, її значення в процесі управління виробництвом

1.3. Система збору, обробки та розповсюдження інформації

1.4. Методика дослідження

РОЗДІЛ 2. ВИДИ ІНФОРМАЦІЇ І СПОСОБИ ЇЇ ОПРАЦЮВАННЯ В УМОВАХ ПІДПРИЄМСТВ АПК

2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства

2.2. Аналіз джерел зовнішньої інформації та їх вплив на виробничу діяльність підприємства

2.3. Аналіз джерел внутрішньої інформації та їх вплив на виробничу діяльність підприємства (документообіг економічної інформації)

 

РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ПО ІНФОРМАЦІЙНОМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЮ ВИРОБНИЦТВА

3.1. Удосконалення системи інформаційного забезпечення на підприємстві

3.2. Поліпшення комунікаційного процесу на підприємстві

Висновки

Список використаних джерел

Додатки

 

 

Тема 11

Управління виробничою діяльністю на підприємстві АПК

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА

1.1. Сутність управління виробництвом

1.2. Функції менеджменту, які виконуються в процесі управління виробництвом

1.3. Типи виробничих систем, їх класифікація та характеристика

1.4. Методика дослідження

РОЗДІЛ 2. ХАРАКТЕРИСТИКА СУЧАСНОГО РІВНЯ ВИРОБНИЧОГО МЕНЕДЖМЕНТУ В ПІДПРИЄМСТВІ

2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства

2.2. Аналіз виробничо-господарської діяльності підприємства

2.3. Характеристика системи управління виробництвом продукції підприємства

РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ВИРОБНИЧОГО МЕНЕДЖМЕНТУ НА ПІДПРИЄМСТВІ

3.1. Покращення використання мотиваційних механізмів в управлінні виробничою діяльністю підприємства

3.2. Впровадження комплексної системи управління якістю продукції підприємства

Висновки

Список використаних джерел

Додатки

 

Тема 12

Удосконалення системи управління виробництвом


Читайте також:

  1. A) Оцінка захисних споруд за ємністю – визначення коефіцієнта Квм.
  2. CMM. Визначення моделі зрілості.
  3. Cистеми безпеки торговельних підприємств
  4. DIMCLRE (РЗМЦВЛ) - колір виносних ліній (номер кольору). Може приймати значенняBYBLOCK (ПОБЛОКУ) і BYLAYER (ПОСЛОЮ).
  5. I визначення впливу окремих факторів
  6. II. Визначення мети запровадження конкретної ВЕЗ з ураху­ванням її виду.
  7. II. Мотивація навчальної діяльності. Визначення теми і мети уроку
  8. II. Фактори, що впливають на зарплату при зарубіжних призначеннях
  9. III етап. Аналіз факторів, що визначають цінову політику підприємства.
  10. ISO 15504. Призначення і структура стандарту
  11. IV група- показники надійності підприємства
  12. IV. Оцінка привабливості стратегічних зон господарювання підприємства на ринку.




Переглядів: 283

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Напрямки оптимізації економічних методів керівництва в умовах переходу до ринкової економіки | У промисловому підприємстві

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.