Інформація та її значення для підприємств в умовах переходу до ринкової економіки
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ІНФОРМАЦІЯ ЯК ОСНОВА УПРАВЛІННЯ
1.1. Суть інформації та вимоги до неї
1.2. Економічна інформація, її значення в процесі управління виробництвом
1.3. Система збору, обробки та розповсюдження інформації
1.4. Методика дослідження
РОЗДІЛ 2. ВИДИ ІНФОРМАЦІЇ І СПОСОБИ ЇЇ ОПРАЦЮВАННЯ В УМОВАХ ПІДПРИЄМСТВ АПК
2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства
2.2. Аналіз джерел зовнішньої інформації та їх вплив на виробничу діяльність підприємства
2.3. Аналіз джерел внутрішньої інформації та їх вплив на виробничу діяльність підприємства (документообіг економічної інформації)
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ПО ІНФОРМАЦІЙНОМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЮ ВИРОБНИЦТВА
3.1. Удосконалення системи інформаційного забезпечення на підприємстві
3.2. Поліпшення комунікаційного процесу на підприємстві
Висновки
Список використаних джерел
Додатки
Тема 11
Управління виробничою діяльністю на підприємстві АПК
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА
1.1. Сутність управління виробництвом
1.2. Функції менеджменту, які виконуються в процесі управління виробництвом
1.3. Типи виробничих систем, їх класифікація та характеристика
1.4. Методика дослідження
РОЗДІЛ 2. ХАРАКТЕРИСТИКА СУЧАСНОГО РІВНЯ ВИРОБНИЧОГО МЕНЕДЖМЕНТУ В ПІДПРИЄМСТВІ
2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства
2.2. Аналіз виробничо-господарської діяльності підприємства
2.3. Характеристика системи управління виробництвом продукції підприємства
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ВИРОБНИЧОГО МЕНЕДЖМЕНТУ НА ПІДПРИЄМСТВІ
3.1. Покращення використання мотиваційних механізмів в управлінні виробничою діяльністю підприємства
3.2. Впровадження комплексної системи управління якістю продукції підприємства
Висновки
Список використаних джерел
Додатки
Тема 12
Удосконалення системи управління виробництвом
Читайте також: - A) Оцінка захисних споруд за ємністю – визначення коефіцієнта Квм.
- CMM. Визначення моделі зрілості.
- Cистеми безпеки торговельних підприємств
- DIMCLRE (РЗМЦВЛ) - колір виносних ліній (номер кольору). Може приймати значенняBYBLOCK (ПОБЛОКУ) і BYLAYER (ПОСЛОЮ).
- I визначення впливу окремих факторів
- II. Визначення мети запровадження конкретної ВЕЗ з урахуванням її виду.
- II. Мотивація навчальної діяльності. Визначення теми і мети уроку
- II. Фактори, що впливають на зарплату при зарубіжних призначеннях
- III етап. Аналіз факторів, що визначають цінову політику підприємства.
- ISO 15504. Призначення і структура стандарту
- IV група- показники надійності підприємства
- IV. Оцінка привабливості стратегічних зон господарювання підприємства на ринку.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|