МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
Лекція 1. Загальні відомості про машиниВСТУП ЗМІСТ Полтава 2005 Автор: Гончаренко Г.М.– ст. викладач кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі Полтавського університету споживчої кооперації України, к.т.н.
Рецензенти: Терешкін О.Г. -доцент кафедри устаткування підприємств харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі, к.т.н. Кунденко М.П. - доцент кафедри електротехнологій сільськогосподарського виробництва Національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка, к.т.н.
Обговорено та схвалено на засіданні кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі, протокол № 5 від 01 грудня 2005 р. Завідувач кафедрою Скрипник В.О. ______________
Рекомендовано до видання та використання Вченою Радою ПУСКУ протокол № від 2005р.
ВСТУП4 Лекція 1. Загальні відомості про машини 5 Лекція 2. Універсальні кухонні машини 9 Лекція 3. Мийне устаткування 16 Лекція 4. Сортувально-калібрувальне обладнання 29 Лекція 5. Устаткування для очищення коренеплодів та риби 34 Лекція 6. Подрібнювальне устаткування 40 Лекція 7. Теорія різання 48 Лекція 8. Різальне устаткування 54 Лекція 9. Місильно-перемішувальне обладнання 68 Лекція 10. Дозувально-формувальне обладнання 76 Лекція 11. Пресуюче обладнання 81 Лекція 12. Підйомно-транспортне обладнання 82 Лекція 13. Механізовані лінії обробки продуктів і торгові автомати 84 Лекція 14. Ваговимірювальне обладнання 85 Лекція 15. Контрольно-касове обладнання 87 Перелік використаних джерел90 Додаток А91 Курс “Обладнання підприємств громадського харчування” є одним з основних циклу спеціальних дисциплін, які забезпечують підготовку спеціалістів високої кваліфікації за фахом 7.0917.11, здатних організувати виробництво високоякісної продукції на сучасному, високотехнологічному обладнанні. Метою викладання курсу є надбання студентами необхідних знань та навичок, пов’язаних з механізацією технологічних процесів, їх вдосконаленням та інтенсифікацією. До завдань курсу входить ознайомлення студентів з усіма видами механічного та торгово-технологічного обладнання, їх функціональним призначенням, особливостями конструкцій різних машин і механізмів, принципом роботи, правилами експлуатації та техніки безпеки, методами розрахунків теоретичної продуктивності та потрібної потужності. Даний курс нерозривно пов'язаний з базовими знаннями студентів, які отримані при вивченні фізики, прикладної механіки, електротехніки, теплотехніки, процесів та апаратів харчових виробництв, технології продукції громадського харчування. Завданням інженерів-технологів є вивчення основ курсу “Обладнання підприємств громадського харчування” в об’ємі, необхідному для вирішення виробничо – технологічних, проектних та дослідницьких завдань.
Читайте також:
|
||||||||
|