МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||
Лекція 1. Загальні відомості про машиниВСТУП ЗМІСТ Полтава 2005 Автор: Гончаренко Г.М.– ст. викладач кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі Полтавського університету споживчої кооперації України, к.т.н.
Рецензенти: Терешкін О.Г. -доцент кафедри устаткування підприємств харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі, к.т.н. Кунденко М.П. - доцент кафедри електротехнологій сільськогосподарського виробництва Національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка, к.т.н.
Обговорено та схвалено на засіданні кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі, протокол № 5 від 01 грудня 2005 р. Завідувач кафедрою Скрипник В.О. ______________
Рекомендовано до видання та використання Вченою Радою ПУСКУ протокол № від 2005р.
ВСТУП4 Лекція 1. Загальні відомості про машини 5 Лекція 2. Універсальні кухонні машини 9 Лекція 3. Мийне устаткування 16 Лекція 4. Сортувально-калібрувальне обладнання 29 Лекція 5. Устаткування для очищення коренеплодів та риби 34 Лекція 6. Подрібнювальне устаткування 40 Лекція 7. Теорія різання 48 Лекція 8. Різальне устаткування 54 Лекція 9. Місильно-перемішувальне обладнання 68 Лекція 10. Дозувально-формувальне обладнання 76 Лекція 11. Пресуюче обладнання 81 Лекція 12. Підйомно-транспортне обладнання 82 Лекція 13. Механізовані лінії обробки продуктів і торгові автомати 84 Лекція 14. Ваговимірювальне обладнання 85 Лекція 15. Контрольно-касове обладнання 87 Перелік використаних джерел90 Додаток А91 Курс “Обладнання підприємств громадського харчування” є одним з основних циклу спеціальних дисциплін, які забезпечують підготовку спеціалістів високої кваліфікації за фахом 7.0917.11, здатних організувати виробництво високоякісної продукції на сучасному, високотехнологічному обладнанні. Метою викладання курсу є надбання студентами необхідних знань та навичок, пов’язаних з механізацією технологічних процесів, їх вдосконаленням та інтенсифікацією. До завдань курсу входить ознайомлення студентів з усіма видами механічного та торгово-технологічного обладнання, їх функціональним призначенням, особливостями конструкцій різних машин і механізмів, принципом роботи, правилами експлуатації та техніки безпеки, методами розрахунків теоретичної продуктивності та потрібної потужності. Даний курс нерозривно пов'язаний з базовими знаннями студентів, які отримані при вивченні фізики, прикладної механіки, електротехніки, теплотехніки, процесів та апаратів харчових виробництв, технології продукції громадського харчування. Завданням інженерів-технологів є вивчення основ курсу “Обладнання підприємств громадського харчування” в об’ємі, необхідному для вирішення виробничо – технологічних, проектних та дослідницьких завдань.
Читайте також:
|
||||||||
|