Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






ТЕМА 6. ОСНОВИ САНІТАРНОЇ ТЕХНІКИ. САНІТАРНО–ТЕХНІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ БУДІВЕЛЬ І СПОРУД ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

ТЕМА 5. ГЕНЕРАЛЬНІ ПЛАНИ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

1. Що називається генеральним планом?

2. Охарактеризуйте склад і правила оформлення креслень генерального плану підприємства харчової промисловості.

3. Дайте характеристику складу і принципам формування генерального плану підприємства харчової промисловості.

4. Що таке роза вітрів і для чого вона на генеральному плані?

5. Які основні розділи має робочи проект на будівництво промислового підприємства або споруди?

6. Охарактеризуйте основні правила розміщення промислових об`єктів на генеральному плані.

7. На які групи ділять промислові підприємства залежно від рівня промислових відходів, вантажообігу, насиченості робочими місцями?

8. Дайте характеристику зонуванню території.

9. Охарактеризуйте принцип блокування.

10. Що таке модульна координація?

11. Охарактеризуйте основні вимоги до генеральних планів.

12. Як вибрати вид транспорту для перевезення вантажів на харчовому підприємстві?

13. Охарактеризуйте суцільне вертикальне планування території.

14. Які основні елементи благоустрою території призначають в частині генерального плану харчового підприємства?

15. Дайте характеристику техніко-економічній оцінці генерального плану підприємства харчової промисловості.

 

1. Охарактеризуйте системи опалення промислових будівельпідприємств харчової промисловості.

2. Наведіть основні схеми системи водяного опалення промислових будівельпідприємства харчової промисловості.

3. Наведіть основні схеми системи парового опалення промислових будівельпідприємства харчової промисловості.

4. Наведіть основні схеми системи повітряного опалення промислових будівельпідприємства харчової промисловості.

5. Дайте характеристику загальним рекомендаціям щодо вибору системи опалення промислових будівельпідприємства харчової промисловості.

6. Охарактеризуйте особливості вибору системи опалення в будівлі із змінним тепловим режимом.

7. Дайте характеристику системам гарячого водопостачання промислових будівельпідприємства харчової промисловості.

8. Охарактеризуйте особливості експлуатація систем водопостачання промислових будівельпідприємства харчової промисловості.

9. Наведіть схеми водонагрівачів промислових будівельпідприємства харчової промисловості.

10. Охарактеризуйте способи організації повітрообміну приміщень промислових будівельпідприємства харчової промисловості.

11. Дайте характеристику схемам природної вентиляції приміщень промислових будівельпідприємства харчової промисловості.

12. Як відбувається аерація промислових будівельпідприємств харчової промисловості?

13.Охарактеризуйте способи підтримки необхідного стану повітряного середовища в приміщеннях промислових будівельпідприємств харчової промисловості.

14.Дайте характеристику класифікації вентиляційних систем промислових будівельпідприємств харчової промисловості.

15.Дайте характеристику системам водопостачання промислових будівельпідприємств харчової промисловості.

16.Наведіть схему водопровідних мереж підприємств харчової промисловості.

17.Дайте характеристику системам каналізації підприємств харчової промисловості.

18.Дайте характеристику внутрішній каналізації підприємств харчової промисловості.

19.Дайте характеристику зовнішній каналізації підприємств харчової промисловості.



Читайте також:

  1. A) правові і процесуальні основи судово-медичної експертизи
  2. Cистеми безпеки торговельних підприємств
  3. D) оснащення виробництва обладнанням, пристроями, інструментом, засобами контролю.
  4. IV група- показники надійності підприємства
  5. L2.T4/1.Переміщення твердих речовин по території хімічного підприємства.
  6. R – розрахунковий опір грунту основи, це такий тиск, при якому глибина зон пластичних деформацій (t) рівна 1/4b.
  7. WEB - сайт підприємства в Інтернет
  8. Або продукція підприємств, що знаходяться за кордоном.
  9. Абонентське обладнання для відеоконференц-зв'язку
  10. Абсолютні та відності показники результатів діяльності підприємства.
  11. Автопідприємства вантажних автомобілів
  12. Автопідприємство пасажирських автомобілів




Переглядів: 509

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ТЕМА 4. АРХІТЕКТУРНО–БУДІВЕЛЬНЕ ПРОЕКТУВАННЯ ПРОМИСЛОВИХ БУДІВЕЛЬ ТА СПОРУД | Сходи промислових будівель

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.006 сек.