МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
Тема 1. Інженерні системи життєзабезпечення у готельному та ресторанному господарстві. Системи опалення, їх характеристика і обладнанняЗМІСТ Київ 2012 Опорний конспект лекцій УСТАТКУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ Мотивировка заключения.
Автор І.І. Тарасенко, канд. техн. наук, доц.
Обговорено та схвалено на засіданні кафедри інженерно-технічних дисциплін від 18 листопада 20011 р., протокол № 5
Рецензенти: Р.А. Расулов, канд. техн. наук, доц. М.Г. Бойко, канд. экон. наук, доц.
Методичні рекомендації щодо робот з опорним конспектом………………………….4 Розділ 1. Основи інженерного устаткування будівель у готельному та ресторанному господарстві........................................................................................................ . 5 Тема 1. Інженерні системи життєзабезпечення у готельному та ресторанному господарстві. Системи опалення, їх характеристика і обладнання... .5 Тема 2. Система вентиляції. Типи, характеристики та обладнання. Кондиціювання повітря................................................................................................................... 13 Тема 3. Системи водопостачання та каналізації. Типи, характеристики та обладнання 20 Тема 4. Системи електропостачання, зв’язку, охоронної та протипожежної сигналізації 28 Розділ 2.... Устаткування підприємств ресторанного господарства і торгівлі у готельному комплексі............................................................................................................ 35 Тема 5. Механічне устаткування.......................................................................... 35 Тема 6. Теплове устаткування.............................................................................. 58 Тема 7. Холодильне устаткування....................................................................... 75 Тема 8. Торговельне устаткування...................................................................... 83 Тема 9. Системи автоматизації закладів ресторанного господарства……...100 Тема 10. Нейтральне (немеханічне) устаткування. Підбір і комплектація устаткуванням закладів ресторанного господарства………………..107
Список рекомендованих джерел………………………………………………………..114
Методичні рекомендації щодо роботи з опорним конспектом
Ефективність діяльності сучасних закладів готельно-ресторанного бізнесу базується на використанні різноманітного за принципом дії і конструктивним виконанням устаткування. Характерною особливістю закладів готельно-ресторанного бізнесу є пропонування великої кількості нових послуг і продукції, що вимагає постійного оновлення устаткування. Тому висока культура обслуговування і конкурентоспроможність закладів готельно-ресторанного бізнесу знаходиться у органічному взаємозв’язку з високою професійною підготовкою і технічною грамотністю працівників цієї галузі. Метою вивчення курсу є ознайомлення студентів з інженерними системами будівель, обладнанням, що забезпечує роботу підприємств торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування готельного комплексу, вивчення основ раціональної експлуатації обладнання. Завдання дисципліни – дати студентам комплекс необхідних знань, які дозволять спеціалісту кваліфіковано вирішувати питання раціональної експлуатації інженерних систем і обладнання готельного комплексу, організовувати ремонт і реконструкцію окремих видів обладнання, розробляти завдання на проектування окремих систем, що забезпечують життєдіяльність готельного комплексу. Опорний конспект лекцій з дисципліни “Устаткування підприємств” розроблено у відповідності до програми і робочої програми призначено для студентів освітньокваліфікаційного рівня “бакалавр” напряму підготовки “Менеджмент”, професійного спрямування “Менеджмент організацій”, спеціалізацій “Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу” і “Менеджмент туристичної індустрії”. В конспекті лекцій теми курсу і питання до них викладено у логічній послідовності з текстовим супроводженням. На початку кожної теми наводиться план та основні поняття, що зустрічаються в ній, а в кінці – контрольні питання для перевірки засвоєних знань. При використанні опорного конспекту під час лекцій на вільних місцях, що залишені для записів, студентам необхідно занотовувати пояснення та доповнення викладача щодо певних положень питань тем, що розглядаються. Студенти мають засвоїти та запам’ятати основні терміни і поняття, наведені за текстом опорного конспекту. Для поглибленого вивчення окремих питань дисципліни рекомендується використовувати навчальні матеріали та інтернет-ресурси, наведені у списку рекомендованих джерел.
Розділ 1. ОСНОВИ ІНЖЕНЕРНОГО УСТАТКУВАННЯ БУДІВЕЛЬ У ГОТЕЛЬНОМУ ТА РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ
Читайте також:
|
||||||||
|