МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
Рекомендовані джерелаКонтрольні питання та завдання Нормативно-правові акти, регулюючи туристську діяльність на Україні. 1. Закон України „Про внесення змін в Закон України „Про туризм” від 18 листопада 2003 року № 1282 – IV. 2. Державна програма розвитку туризму на 2002 – 2010 роки. Затверджено постановою Кабінету міністрів України від 29 квітня 2002 року № 583. 3. Основні напрямки розвитку туризму в Україні до 2010 року. Схвалено Указом Президента України від 10 серпня 1999 року № 973/99. 4. Правила обов'язкової сертифікації послуг з тимчасового розміщення (проживання) із змінами і доповненнями, внесеними наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 3 вересня 2007 року N 207. 5. Правила користування готелями й аналогічними засобами розміщення та надання готельних послуг. Затверджено наказом Державної туристичної адміністрації України від 16 березня 2004 року № 19. 6. Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України. Постанова Кабінету Міністрів України від 27 січня 1995 року № 57. 7. ДСТУ 3862-99. Ресторанне господарство. Терміни та визначення. 8. ДСТУ 4268: 2003. Послуги туристичні. Засоби розміщування. Загальні вимоги. 9. ДСТУ 4269: 2003. Послуги туристичні. Класифікація готелів 10. ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства. Класифікація 11. ДСТУ 4527: 2006. Послуги туристичні. Засоби розміщування. Терміни та визначення.
1. Згідно якого Закону на Україні здійснюється обов’язкове ліцензування туристської діяльності? 2. Які види туристської діяльності підлягають обов’язковому ліцензуванню? 3. Які документи необхідни для ліцензування туристської діяльності? 4. Що є підставою для переоформлення ліцензії та припинення її анулювання? 5. Що таке сертифікація, та які її види? 6. Що таке добровільна та обов’язкова сертифікація? 7. Що таке сертифікат якості та сертифікат відповідності? 8. Згідно якої системи в Україні проводиться сертифікація готельних підприємств та підприємств харчування? 9. Які готельні та ресторанні послуги підлягають обов’язкової сертифікації? 10. За яким порядком здійснюється сертифікація готельних послуг? 11. За яким порядком здійснюється сертифікація послуг харчування? 12. На якій термін розповсюджуеться сертифікація готельних та ресторанних послуг? 13. Згідно до якіх нормативних актів здійснюється туристська діяльність на Україні?
1. Закон України „Про внесення змін в Закон України „Про туризм” від 18 листопада 2003 року № 1282 – IV. 2. Державна програма розвитку туризму на 2002 – 2010 роки. Затверджено постановою Кабінету міністрів України від 29 квітня 2002 року № 583. 3. Основні напрямки розвитку туризму в Україні до 2010 року. Схвалено Указом Президента України від 10 серпня 1999 року № 973/99. 4. Правила обов'язкової сертифікації послуг з тимчасового розміщення (проживання) із змінами і доповненнями, внесеними наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 3 вересня 2007 року N 207. 5. Правила користування готелями й аналогічними засобами розміщення та надання готельних послуг. Затверджено наказом Державної туристичної адміністрації України від 16 березня 2004 року № 19. 6. Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України. Постанова Кабінету Міністрів України від 27 січня 1995 року № 57. 7. ДСТУ 3862-99. Ресторанне господарство. Терміни та визначення. 8. ДСТУ 4268: 2003. Послуги туристичні. Засоби розміщування. Загальні вимоги. 9. ДСТУ 4269: 2003. Послуги туристичні. Класифікація готелів 10. ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства. Класифікація 11. ДСТУ 4527: 2006. Послуги туристичні. Засоби розміщування. Терміни та визначення. 12. Архіпов В. В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства: навч. посіб. [для студ. вищ. навч. закл.] / В.В. Архіпов, В.А. Русавська – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 342 с. 13. Байлик С. И. Гостиничное хозяйство. Организация, управление, обслуживание: учеб. пособ /С. И. Байлик. – 2-е изд., перераб и доп. - К.: Дакор, 2006. – 288 с. 14. Байлик С.И. Гостиничное хозяйство. Проблемы, перспективы, сертификация / С. И. Байлик. – К.: ВИРА-Р, 2001. – 208 с. 15. Байлик С.И. Гостиничное хозяйство: учебник / С. И. Байлик [для студ. высш. учеб. заведен.]. – 2-е изд., перераб и доп. – К.: Дакор, 2009. – 368 с. 16. Богушева В.И. Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров / В. И.Богушева. – Ростов н/Д: Феникс, 2002. – 416 с. – (Серия «Учебники, учебные пособия»). 17. Волков Ю.Ф. Введение в гостиничный и туристический бизнес. – Ростов н/Д: Феникс, 2003. – 352 с. (Серия «Учебники, учебные пособия»). 18. Волков Ю.Ф. Гостиничный и туристский бизнес / Ю.Ф. Волков. - [2-е изд.]. – Ростов н/Д.: Феникс, 2009. – 637 с. – (Высшее образование). 19. Мальска М.П. Туристичний бізнес: теорія та практика: навч. посіб. / М.П. Малька, В.В. Худо. – К.: Центр навчальної літератури, 2007. – 242 с. 20. Нечаю Л.І. Готельно-ресторанний бізнес: Менеджмент: Навчальний посібник / Л.І. Нечаюк, Н.О. Телеш. – К.: Центр навчальної літератури, 2003. – 348 с. 21. Пятницкая Н.А. Организация общественного питания в гостиничном комплексе / Н. А. Пятницкая. – К.: Вища школа, 1984. – 256 с.
Читайте також:
|
||||||||
|