Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



З робочого навчального плану

Витяг

Напрям підготовки: 6.140101 Готельно-ресторанна справа

Галузь знань: 1401 Сфера обслуговування

Освітньо-кваліфікаційний рівень – бакалавр

Форма навчання – денна

Курс ІІ (другий)

Кафедра готельно-ресторанного господарства

Шифр за ОПП Назва навчальної дисцип­ліни Кількість годин I семестр навчальних тижнів ІІ семестр навчальних тижнів Кафедра
за навчальним планом фактично виділено прочитано в минулому році на поточний навчальний рік всього з них аудиторних самостійна робота курсові роботи, проекти розрахункові роботи форми контролю всього з них аудиторних самостійна робота курсові роботи, проекти розрахункові роботи форми контролю
всього у тому числі екзамен залік всього у тому числі екзамен залік
лекції семінар­ські лабора­торні практичні лекції семінар­ські лабора­торні практичні
1.3.10 Організація готельного гос-подарства     +   +                         ГРГ

"___"___________2013р. Декан факультету___________________________________________________

Завідувач кафедри ________________________________


ЦЕНТРАЛЬНА СПІЛКА СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ УКРАЇНИ

(УКРКООПСПІЛКА)

Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту

 

Розглянуто та затверджено на засіданні

Кафедри готельно-ресторанного господарства

Протокол № 1 від 31.08.2012р.

Завідувач кафедри

_____________ Ю.І.Стадницький

Напрям підготовки: 6.140101 Готельно-ресторанна справа Курс I

Дисципліна: "Організація готельного господарства"

Тема 10.Функціональна організація приміщень підприємств готельного господарства

Лекція 16

Лекція-презентація

Тема лекції:Функціональна організація приміщень підприємств готельного господарства


Читайте також:

  1. III. Сприйняття й засвоєння учнями навчального матеріалу
  2. IV. План навчального процесу.
  3. IV. Сприйняття та усвідомлення навчального матеріалу
  4. IІІ. Вивченняння нового навчального матеріалу.
  5. А. Особливості диференціації навчального процесу в школах США
  6. Абстрактна модель оптимального планування виробництва
  7. Алгоритм відшукання оптимального плану.
  8. Алгоритм знаходження оптимального плану
  9. Алгоритм знаходження початкового опорного плану
  10. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  11. Аналіз використання робочого часу на підприємстві
  12. Аналіз використання фонду робочого часу.




Переглядів: 565

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
З робочого навчального плану | Основна

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.019 сек.