З робочого навчального плану
Витяг
Напрям підготовки: 6.140101 Готельно-ресторанна справа
Галузь знань: 1401 Сфера обслуговування
Освітньо-кваліфікаційний рівень – бакалавр
Форма навчання – денна
Курс ІІ (другий)
Кафедра готельно-ресторанного господарства
Шифр за ОПП
| Назва навчальної дисципліни
| Кількість годин
| I семестр навчальних тижнів
| ІІ семестр навчальних тижнів
| Кафедра
| за навчальним планом
| фактично виділено
| прочитано в минулому році
| на поточний навчальний рік
| всього
| з них аудиторних
| самостійна робота
| курсові роботи, проекти
| розрахункові роботи
| форми контролю
| всього
| з них аудиторних
| самостійна робота
| курсові роботи, проекти
| розрахункові роботи
| форми контролю
| всього
| у тому числі
| екзамен
| залік
| всього
| у тому числі
| екзамен
| залік
| лекції
| семінарські
| лабораторні
| практичні
| лекції
| семінарські
| лабораторні
| практичні
| 1.3.10
| Організація готельного гос-подарства
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| +
|
| +
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| ГРГ
| "___"___________2013р. Декан факультету___________________________________________________
Завідувач кафедри ________________________________
ЦЕНТРАЛЬНА СПІЛКА СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ УКРАЇНИ
(УКРКООПСПІЛКА)
Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту
Розглянуто та затверджено на засіданні
Кафедри готельно-ресторанного господарства
Протокол № 1 від 31.08.2012р.
Завідувач кафедри
_____________ Ю.І.Стадницький
Напрям підготовки: 6.140101 Готельно-ресторанна справа Курс I
Дисципліна: "Організація готельного господарства"
Тема 10.Функціональна організація приміщень підприємств готельного господарства
Лекція 16
Лекція-презентація
Тема лекції:Функціональна організація приміщень підприємств готельного господарства
Читайте також: - III. Сприйняття й засвоєння учнями навчального матеріалу
- IV. План навчального процесу.
- IV. Сприйняття та усвідомлення навчального матеріалу
- IІІ. Вивченняння нового навчального матеріалу.
- А. Особливості диференціації навчального процесу в школах США
- Абстрактна модель оптимального планування виробництва
- Алгоритм відшукання оптимального плану.
- Алгоритм знаходження оптимального плану
- Алгоритм знаходження початкового опорного плану
- Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
- Аналіз використання робочого часу на підприємстві
- Аналіз використання фонду робочого часу.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|