Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Вироби з борошна

Омлет з бринзою

Страви з яєць

Курчата плакія

Короп тушкований

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________  

 

 

Страви із м’яса і птиці

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________  

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________  

 

 

 


Банніца- вид листкового

пирога із прісного тіста

 

Готовиться з начинкою із:

Ø

Ø

Ø

Ø

Ø


Банніца може бути солодкою

з начинкою із мелених або товчених горіхів з цукром

 

Банніца може бути приготовлена плоскою, у вигляді рулету та конверту.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________  


Читайте також:

  1. Баланс борошна
  2. Бетонні і залізобетонні вироби
  3. Борошняні кондитерські вироби
  4. Борошняні кулінарні і кондитерські вироби
  5. Виписування рецептів та вимог-замовлень на лікарські засоби і вироби медичного призначення
  6. Вітамінізація борошна
  7. Вітамінізація борошна
  8. Вітамінізовані кондитерські вироби
  9. Галузеві стандарти, технічні умови та технологічні інструкції на напівфабрикати і кулінарні вироби
  10. Дієтичні кондитерські вироби із зміненим вуглеводним складом призначені для споживання хворих цукровим діабетом, осіб з надлишковою масою тіла і ожирінням.
  11. Закон України про медичні вироби




Переглядів: 905

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Таратор готується двома способами | Румунія

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.