Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Вироби з борошна

Омлет з бринзою

Страви з яєць

Курчата плакія

Короп тушкований

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________  

 

 

Страви із м’яса і птиці

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________  

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________  

 

 

 


Банніца- вид листкового

пирога із прісного тіста

 

Готовиться з начинкою із:

Ø

Ø

Ø

Ø

Ø


Банніца може бути солодкою

з начинкою із мелених або товчених горіхів з цукром

 

Банніца може бути приготовлена плоскою, у вигляді рулету та конверту.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________  


Читайте також:

  1. Баланс борошна
  2. Бетонні і залізобетонні вироби
  3. Борошняні кондитерські вироби
  4. Борошняні кулінарні і кондитерські вироби
  5. Виписування рецептів та вимог-замовлень на лікарські засоби і вироби медичного призначення
  6. Вітамінізація борошна
  7. Вітамінізація борошна
  8. Вітамінізовані кондитерські вироби
  9. Галузеві стандарти, технічні умови та технологічні інструкції на напівфабрикати і кулінарні вироби
  10. Дієтичні кондитерські вироби із зміненим вуглеводним складом призначені для споживання хворих цукровим діабетом, осіб з надлишковою масою тіла і ожирінням.
  11. Закон України про медичні вироби




Переглядів: 977

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Таратор готується двома способами | Румунія

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.139 сек.