Продукти харчування
м’ясо дичина
риба овочі
гриби ягоди
молочні продукти
(сир, простокваша, кефір)
Страви здебільшого варять, тушкуютьізапікають
Асортимент перших страв
різні бульйони
крупники
супи лимонні зі свіжими огірками та пивом
розсольники
борщі
щі
БЕЛЬГІЯ
Більша частина страв бельгійської кухні за походженням – французькі, причому готують їх за найкращими рецептами.
Читайте також: - I. Теорія граничної продуктивності і попит на ресурси
- II. Ріст репродуктивних бруньок
- АКТУАЛЬНI ПРОБЛЕМИ І ЗАВДАННЯ КУРСУ РОЗМIЩЕННЯ ПРОДУКТИВНИХ СИЛ УКРАЇНИ
- Алгоритм розробки техніко-економічного обґрунтування будівництва нового та реконструкції діючих підприємств харчування.
- Аналіз продуктивності праці
- Аналіз продуктивності праці й заробітної плати
- Аналіз продуктивності праці.
- Баланс основних продуктів харчування в Україні, тис. т
- Безпека харчування
- Біологічні особливості, продуктивність та породи коней
- Будівельна продукція. Кадри, нормування і продуктивність праці
- Будівлі підприємств громадського харчування
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|