Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ЛЕКЦІЯ 1. ВСТУП. МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ МАСОВОЇ ЧАСТКИ ВОЛОГИ І СУХИХ РЕЧОВИН

ВСТУП

КИЇВ НУХТ 2012

Конспект лекцій

ТЕХНОХІМІЧНИЙ КОНТРОЛЬ В ТЕХНОЛОГІЇ ГАЛУЗІ

ЗАТВЕРДЖУЮ

 

Ректор_____________С.В. Іванов

 

"___"_______________2012 р.

 

Н.О. ФАЛЕНДИШ,

В.А. Терлецька,

і.м. зінченко,

т.о. федорова

 

для студентів за напрямом підготовки

6.051701 "Харчові технології та інженерія"

денної та заочної форм навчання

 

Реєстраційний номер електронного конспекту лекцій у НМВ __________________   СХВАЛЕНО на засіданні кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів як конспект лекцій Протокол № 3 від 27 серпня 2012 р.    

 

Н.О. Фалендиш, В.А. Терлецька, І.М. Зінченко, Т.О. Федорова.Технохімічний контроль в технології галузі: Конспект лекцій для студ. за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навч. – К.: НУХТ, 2012. – 44 с.

 

Рецензент О.А. Білик, кандидат техн. наук

 

 

Н.О. ФАЛЕНДИШ,

В.А. ТЕРЛЕЦЬКА,

І.М. ЗІНЧЕНКО,

Т.О. ФЕДОРОВА, кандидати техн. наук

 

© Н.О. Фалендиш,

В.А. Терлецька,

І.М. Зінченко,

Т.О. Федорова, 2012

© НУХТ, 2012

Дисципліна «Технохімічний контроль в технології галузі»відноситься до дисциплін фахового спрямування і є базовою для проведення державної атестації студентів, на основі якої випускнику присвоюється кваліфікація бакалавра за професійним напрямом 6.051701 "Харчові технології та інженерія".

Дисципліна базується на матеріалах фундаментальних та загально-інженерних дисциплін. Особливе значення для її вивчення мають дисципліни: "Фізика", "Органічна хімія", "Неорганічна хімія", "Біотехнологічні основи харчових виробництв", "Фізіологія та гігієна харчування", "Біохімія", "Фізична та колоїдна хімія", "Процеси та апарати харчових виробництв".

Предметом навчальної дисципліниє фізико-хімічні методи контролю сировини, напівфабрикатів та готової продукції, показники їх якості; фізичні, хімічні, біологічні явища та залежності, які є основою для визначення ознак та властивостей продукції.

Мета викладення дисципліни–дати цілісне уявлення про сукупність правил та певних принципів, які використовуються при визначенні якості харчової сировини, напівфабрикатів та готової продукції. Забезпечити у студентів науковий підхід до реалізації оптимальної системи випробувань і фізико-хімічного контролю певного виробництва харчової промисловості, загальних сучасних методів контролю складу, властивостей та якості сировини, напівфабрикатів, допоміжних матеріалів і готової продукції.

Роль дисципліни у підготовці майбутніх фахівців полягає у тому, що одержані знання повинні забезпечити поглиблене осмислення спеціальності, завдання майбутньої професії та підготувати студентів самостійно працювати у різних галузях харчової промисловості.



Читайте також:

  1. I визначення впливу окремих факторів
  2. II. Визначення мети запровадження конкретної ВЕЗ з ураху­ванням її виду.
  3. II. За зміною ступенів окиснення елементів, які входять до складу реагуючих речовин
  4. II. Мотивація навчальної діяльності. Визначення теми і мети уроку
  5. IV. Запасні речовини
  6. L2.T4. Транспортування рідких, твердих та газоподібних речовин.
  7. L2.T4/1.Переміщення твердих речовин по території хімічного підприємства.
  8. Ocнoвнi визначення здоров'я
  9. Аварії з викидом (загрозою викиду) сильнодіючих отруйних речовин на об'єктах економіки.
  10. Аварії з викидом радіоактивних речовин у навколишнє середовище
  11. Аварії з викидом радіоактивних речовин у навколишнє середовище
  12. Аваріїз витоком сильнодіючих отруйних речовин.




Переглядів: 776

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Тема 9. Майнове страхування | ЗМІСТ ТА ЗАВДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.017 сек.