Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Загальні положення

Ініціалізація проекту закладу ресторанного господарства у місті Чернівці по вул. Красноїльська, передбачає обґрунтування його проектування та ефективності функціонування у сучасних ринкових умовах.

Oсновною метoю проектування закладу ресторанного господарства є впровадженням нoвітніх технологій з удосконаленням системи oбслуговування, задоволення потреб споживачів у харчуванні та створення сприятливої атмосфери для спілкування. Головним напрямком даного проекту є дoслідження і впрoвадження у виробничу прoграму закладу продукції функціонального харчування.

Після проведення маркетингових досліджень щодо насиченості ринку закладів ресторанного господарства, було з’ясовано, що майже жоден район м. Чернівці не має достатньої їх кількості. Це пов’язано з невідповідністю необхідної кількості місць закладів ресторанного господарства зростаючому попиту населення, хоча на перший погляд даних закладів досить багато.

Люди все більшу перевагу віддають ресторанам, барам, кафе, закладам швидкого обслуговування, тому що це дає змогу значно заощаджувати час, приємно провести вільний час чи, просто, відпочити. Спостерігається підвищення попиту споживачів на продукцію і послуги ресторанного господарства, що є підставою для проектування і введення у дію нових закладів для задоволення зростаючого попиту, що формується серед населення.

 


Читайте також:

  1. I. Загальні збори АТ
  2. I. ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  3. II. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ.
  4. III. Вправи з початкового положення стоячи.
  5. А) загальні критерії
  6. Білковий обмін: загальні відомості
  7. Білорусь. Характеристика положення та господарства країни.
  8. В Росії основні положення про амністію та помилування містяться в Конституції, Кримінальному кодексі та Кримінально-виконавчому кодексі Російської Федерації.
  9. Вальниці ковзання. Загальні відомості
  10. Взаємне положення площин. Перша позиційна задача
  11. Взаємне положення прямої і площини. Друга позиційна задача.
  12. Виберіть 2 положення, які треба добавити у визначення елементів наукової проблеми.




Переглядів: 431

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Розділ 1. ОБГРУНТУВАННЯ (ІНІЦІАЛІЗАЦІЯ) ПРОЕКТУ | Маркетингові дослідження ринку ресторанного господарства.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.018 сек.