Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Приклад меню «a la cart»

Назва страв, напоїв Вихід, г
Холодні страви та закуски  
Салати  
Салат з сьомгою «Каприз» (сьомга, салат Айсберг, помідор, грейпфрут, оригінальна заправка)
Салат з тунцем «Улюблений» (тунець, стебло селери, яблуко, оливкова олія)
Салат з морепродуктів «Перлина»
Салат з ракових шийок «Спокуса»
Салат «Гурме» (відварена телятина, мариновані гриби, корнішони, перець болгарський маринований, маслини, заправка на основі оливкової олії)
Салат «Тайський» (смажена телятина, маринована в гострих східних спеціях; помідор, ананас, болгарський перець, цибуля, гостра оливкова заправка)
Салат «Графський» (куряче філе, свіжий огірок, мариновані гриби)
Салат «Цезар»
Салат «Авокадо-сюрприз» (авокадо, м’ясо креветок, апельсин, відварені яйця. Заправка: домашній майонез із соком лимону)
Теплий салат з грудинки качки з соусом «Айолі»
Салат «Фієста» (помідор, огірок, перець болгарський, селера, шампіньйони, свіжа оливкова олія)
Асорті  
Асорті рибне (осетер х/к, лосось с/с, вугор копчений, спіруліна)
Асорті м’ясне (буженина, ковбаса сирокопчена, шийка, рулет м’ясний з яйцем)
Асорті «Національне» (сало свіже, сало копчене, часник)
Асорті сирне (камамбер, Брі, Радомер, Рокфор. Подається з яблуками та виноградом)
Асорті овочеве (огірки, помідори, перець, редис, салат зелений, цибуля зелена, зелень)
Топас із маринованих міні-овочів (шампіньйони, чері, оливки, маслини, кукурудза-бебі)
Холодні закуски  
Карпачо з лосося 100/25/10
Карпачо з телятини 100/25/10

 

Продовження дод. А 2

Закуска «Баронська» (оселедець, відварена картопля, цибуля)
Закуска «Міланська» (сир «Моцарелла», помідор, базилік)
Ролли з сьомги з айсбергом та мигдалем
Тар-тар з телятини
Мариновані білі гриби, лисички, корнішони, відварна картопля, зелена цибуля, заправка – оливкова олія
Гарячі закуски  
Тигрові креветки гриль
Раковий коктейль зі спаржею
Жюльєн з сирною скоринкою (м’ясо курки, шампіньйони, цибуля, вершки, сир твердий)
Печінка яловича «Таємниці гарему» (печінка яловича, маринована у розмарині з інжиром)
Фуа-гра під малиновим соусом
Спаржа з беконом під голландським соусом
Деруни з сьомгою 200/100
Деруни з грибами 200/50
Деруни зі сметаною 200/30
Ікра червона на млинцях з яйцем пашот 30/130/40
Млинці «Інтрига» (млинці з начинкою з язика та шампіньйонів)
Гриби «Лісничий»
Паелья «Узбережжя»
Супи  
Курячий бульйон із зеленим омлетом
Буйабез по-креольськи
Борщ с пампушками 250/50/30
Солянка рибна збірна
Солянка м’ясна збірна
Суп-пюре з лосося
Суп-пюре з авокадо
Крем-суп «Грибна поляна» (білі гриби, цибуля, вершкове масло, біле вино, сметана) 250/30
Гарячі рибні страви  
«Морський туман» (барабулька під соусом) 200/35
Форель фарширована
Сьомга під ікорним соусом 150/75/50
Морська форель з кремом із броколі 150/100/50
Філе судака з соусом з молюсків 150/100/50
Сом з білими грибами та раками 150/100/50
Палтус під гірчичним соусом 150/100/50
Стейк з тунця з томатно-кукурудзяною сальсою 150/100/50
Гарячі м’ясні страви  
Медальйони з телятини з соусом «Рокфор» 180/100/50
«Ніжність» (бефстроганов з телятини)
Медальйони зі свинини з соусом з лисичками 180/100/50
Стейк з яловичини під оригінальним маслом 200/70

Продовження дод. А. 2

Свинина на кістці зі смородиновим соусом 200/50/50
Ребра свинячі під томатно-медовим соусом 250/100/50
Печінка яловича з яблуками та ожиною 250/30
«Пташка співай» (куряча грудка, фарширована шпинатом) 180/50
Філе індички «Провансаль» 180/100/50
Качина ніжка в соусі з ягід ялівника 180/100/50
Гусяча грудинка з яблучним мармеладом 180/50/50
Перепела фаршировані фуа-гра з медальйонами з гарбуза 200/100/50
Кролик тушкований у шпинатному соусі 300/100/50
Паста  
Папарделі з лососем
Тагліателі «Дар Посейдона» (кільця кальмара, мідії, креветки з лимонним соком та зеленню)
Спагеті «Карбонара» (цибуля, бекон, шинка, гриби з вершками, жовтком і тертим сиром)
Фетучіні зі шпинатом
Гарніри  
Овочі відварені
Овочі гриль
Картопля фрі
Картопляне пюре
Картопля по-домашньому
Рис з грибами
Рис з овочами
Рис білий з маслом
Десерти та борошняні кондитерські вироби  
«Райське яблуко» (запечені яблука, фаршировані сухофруктами)
Асорті фруктове (яблуко, ківі, виноград, полуниця, груша, ананас)
Морозиво «Гарячий поцілунок» 150/75
Десерт «Солодка мрія» (морозиво з фруктами, полите соусом)
Млинці з маком
Млинці з сиром кисломолочним
Млинці з фруктами та заварним кремом
Тірамісу
Яблучний пиріг
Штрудель з фруктами
Торт «Наполеон»
Ласощі «Медичі»
Пивне меню  
Креветки коктейльні відварені 200 48
Курячі «пальчики» в мигдалі 200/50/50
Асорті з німецьких ковбасок
Фісташки
Арахіс
Гарячі та холодні напої  
Кава та кавові напої  
Еспресо
Еспресо Романо 30/7

Продовження дод. А 2

Американо
Капучино
Класичний макіято
Лате
Лате макіято
Кава глясе
Кон Панна
Кава по-ірландськи
Кава Бейліс 60/15
Гарячий шоколад
Чай  
Зелений чай  
Молочний Улун
Сенча Сенпай
Чорний чай  
Англійський брекфаст
Імперіал Ерл Грей
Солодка дика вишня
Трав’яний чай  
Баварська м’ята
Французька троянда
Десерти та борошняні кондитерські вироби  
Ройбуш полуниця з вершками
Кувер  
Булочки з кунжутом
Булочка європейська
Хліб білий, житній, лаваш

 



Читайте також:

  1. Абсолютні синоніми (наприклад, власне мовні й запозичені) в одному тексті ділового стилю вживати не рекомендується.
  2. Алгоритм однофакторного дисперсійного аналізу за Фішером. Приклад
  3. Аналіз структури та динаміки необоротних активів за даними Ф№1 «Баланс» (на прикладі ВАТ «Горизонт»)
  4. Базові та прикладні класифікації
  5. В процесі читання виділіть маркером або підкресліть приклади дії променів на живі організми.
  6. В чому полягає явище тунелювання через потенціальний бар’єр, наведіть приклади.
  7. Визначення і приклади
  8. ВПРАВА 11. Ознайомтеся з фрагментами наукових текстів, знайдіть приклади для характеристики синтаксичних особливостей викладу інформації українською мовою.
  9. Врахування витраті втрат електроенергії. Приклад складання електробалансу.
  10. Головною метою наукової діяльності в системі вищої освіти повинен стати розвиток фундаментальних та приклад­них досліджень.
  11. Декоративно-прикладне мистецтво та центри народних промислів
  12. Деякі приклади застосування ППП




Переглядів: 582

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Вина білі / Wite wines | Додаток А 3

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.