Приклад меню «a la cart»
Назва страв, напоїв
| Вихід, г
| Холодні страви та закуски
|
| Салати
|
| Салат з сьомгою «Каприз»
(сьомга, салат Айсберг, помідор, грейпфрут, оригінальна заправка)
|
| Салат з тунцем «Улюблений»
(тунець, стебло селери, яблуко, оливкова олія)
|
| Салат з морепродуктів «Перлина»
|
| Салат з ракових шийок «Спокуса»
|
| Салат «Гурме»
(відварена телятина, мариновані гриби, корнішони, перець болгарський маринований, маслини, заправка на основі оливкової олії)
|
| Салат «Тайський»
(смажена телятина, маринована в гострих східних спеціях; помідор, ананас, болгарський перець, цибуля, гостра оливкова заправка)
|
| Салат «Графський» (куряче філе, свіжий огірок, мариновані гриби)
|
| Салат «Цезар»
|
| Салат «Авокадо-сюрприз»
(авокадо, м’ясо креветок, апельсин, відварені яйця. Заправка: домашній майонез із соком лимону)
|
| Теплий салат з грудинки качки з соусом «Айолі»
|
| Салат «Фієста»
(помідор, огірок, перець болгарський, селера, шампіньйони, свіжа оливкова олія)
|
| Асорті
|
| Асорті рибне
(осетер х/к, лосось с/с, вугор копчений, спіруліна)
|
| Асорті м’ясне
(буженина, ковбаса сирокопчена, шийка, рулет м’ясний з яйцем)
|
| Асорті «Національне»
(сало свіже, сало копчене, часник)
|
| Асорті сирне
(камамбер, Брі, Радомер, Рокфор. Подається з яблуками та виноградом)
|
| Асорті овочеве
(огірки, помідори, перець, редис, салат зелений, цибуля зелена, зелень)
|
| Топас із маринованих міні-овочів (шампіньйони, чері, оливки, маслини, кукурудза-бебі)
|
| Холодні закуски
| | Карпачо з лосося
| 100/25/10
| Карпачо з телятини
| 100/25/10
|
Продовження дод. А 2
Закуска «Баронська»
(оселедець, відварена картопля, цибуля)
|
| Закуска «Міланська»
(сир «Моцарелла», помідор, базилік)
|
| Ролли з сьомги з айсбергом та мигдалем
|
| Тар-тар з телятини
|
| Мариновані білі гриби, лисички, корнішони, відварна картопля, зелена цибуля, заправка – оливкова олія
|
| Гарячі закуски
|
| Тигрові креветки гриль
|
| Раковий коктейль зі спаржею
|
| Жюльєн з сирною скоринкою
(м’ясо курки, шампіньйони, цибуля, вершки, сир твердий)
|
| Печінка яловича «Таємниці гарему»
(печінка яловича, маринована у розмарині з інжиром)
|
| Фуа-гра під малиновим соусом
|
| Спаржа з беконом під голландським соусом
|
| Деруни з сьомгою
| 200/100
| Деруни з грибами
| 200/50
| Деруни зі сметаною
| 200/30
| Ікра червона на млинцях з яйцем пашот
| 30/130/40
| Млинці «Інтрига»
(млинці з начинкою з язика та шампіньйонів)
|
| Гриби «Лісничий»
|
| Паелья «Узбережжя»
|
| Супи
| | Курячий бульйон із зеленим омлетом
|
| Буйабез по-креольськи
|
| Борщ с пампушками
| 250/50/30
| Солянка рибна збірна
|
| Солянка м’ясна збірна
|
| Суп-пюре з лосося
|
| Суп-пюре з авокадо
|
| Крем-суп «Грибна поляна»
(білі гриби, цибуля, вершкове масло, біле вино, сметана)
| 250/30
| Гарячі рибні страви
|
| «Морський туман»
(барабулька під соусом)
| 200/35
| Форель фарширована
|
| Сьомга під ікорним соусом
| 150/75/50
| Морська форель з кремом із броколі
| 150/100/50
| Філе судака з соусом з молюсків
| 150/100/50
| Сом з білими грибами та раками
| 150/100/50
| Палтус під гірчичним соусом
| 150/100/50
| Стейк з тунця з томатно-кукурудзяною сальсою
| 150/100/50
| Гарячі м’ясні страви
| | Медальйони з телятини з соусом «Рокфор»
| 180/100/50
| «Ніжність» (бефстроганов з телятини)
|
| Медальйони зі свинини з соусом з лисичками
| 180/100/50
| Стейк з яловичини під оригінальним маслом
| 200/70
|
Продовження дод. А. 2
Свинина на кістці зі смородиновим соусом
| 200/50/50
| Ребра свинячі під томатно-медовим соусом
| 250/100/50
| Печінка яловича з яблуками та ожиною
| 250/30
| «Пташка співай» (куряча грудка, фарширована шпинатом)
| 180/50
| Філе індички «Провансаль»
| 180/100/50
| Качина ніжка в соусі з ягід ялівника
| 180/100/50
| Гусяча грудинка з яблучним мармеладом
| 180/50/50
| Перепела фаршировані фуа-гра з медальйонами з гарбуза
| 200/100/50
| Кролик тушкований у шпинатному соусі
| 300/100/50
| Паста
|
| Папарделі з лососем
|
| Тагліателі «Дар Посейдона»
(кільця кальмара, мідії, креветки з лимонним соком та зеленню)
|
| Спагеті «Карбонара»
(цибуля, бекон, шинка, гриби з вершками, жовтком і тертим сиром)
|
| Фетучіні зі шпинатом
|
| Гарніри
|
| Овочі відварені
|
| Овочі гриль
|
| Картопля фрі
|
| Картопляне пюре
|
| Картопля по-домашньому
|
| Рис з грибами
|
| Рис з овочами
|
| Рис білий з маслом
|
| Десерти та борошняні кондитерські вироби
|
| «Райське яблуко» (запечені яблука, фаршировані сухофруктами)
|
| Асорті фруктове (яблуко, ківі, виноград, полуниця, груша, ананас)
|
| Морозиво «Гарячий поцілунок»
| 150/75
| Десерт «Солодка мрія»
(морозиво з фруктами, полите соусом)
|
| Млинці з маком
|
| Млинці з сиром кисломолочним
|
| Млинці з фруктами та заварним кремом
|
| Тірамісу
|
| Яблучний пиріг
|
| Штрудель з фруктами
|
| Торт «Наполеон»
|
| Ласощі «Медичі»
|
| Пивне меню
| | Креветки коктейльні відварені
| 200 48
| Курячі «пальчики» в мигдалі
| 200/50/50
| Асорті з німецьких ковбасок
|
| Фісташки
|
| Арахіс
|
| Гарячі та холодні напої
|
| Кава та кавові напої
|
| Еспресо
|
| Еспресо Романо
| 30/7
| Продовження дод. А 2
Американо
|
| Капучино
|
| Класичний макіято
|
| Лате
|
| Лате макіято
|
| Кава глясе
|
| Кон Панна
|
| Кава по-ірландськи
|
| Кава Бейліс
| 60/15
| Гарячий шоколад
|
| Чай
| | Зелений чай
|
| Молочний Улун
|
| Сенча Сенпай
|
| Чорний чай
|
| Англійський брекфаст
|
| Імперіал Ерл Грей
|
| Солодка дика вишня
|
| Трав’яний чай
| | Баварська м’ята
|
| Французька троянда
|
| Десерти та борошняні кондитерські вироби
|
| Ройбуш полуниця з вершками
|
| Кувер
|
| Булочки з кунжутом
|
| Булочка європейська
|
| Хліб білий, житній, лаваш
|
|
Читайте також: - Абсолютні синоніми (наприклад, власне мовні й запозичені) в одному тексті ділового стилю вживати не рекомендується.
- Алгоритм однофакторного дисперсійного аналізу за Фішером. Приклад
- Аналіз структури та динаміки необоротних активів за даними Ф№1 «Баланс» (на прикладі ВАТ «Горизонт»)
- Базові та прикладні класифікації
- В процесі читання виділіть маркером або підкресліть приклади дії променів на живі організми.
- В чому полягає явище тунелювання через потенціальний бар’єр, наведіть приклади.
- Визначення і приклади
- ВПРАВА 11. Ознайомтеся з фрагментами наукових текстів, знайдіть приклади для характеристики синтаксичних особливостей викладу інформації українською мовою.
- Врахування витраті втрат електроенергії. Приклад складання електробалансу.
- Головною метою наукової діяльності в системі вищої освіти повинен стати розвиток фундаментальних та прикладних досліджень.
- Декоративно-прикладне мистецтво та центри народних промислів
- Деякі приклади застосування ППП
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|