В ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ
МИКОЛАЇВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Факультет механізації сільського господарства
Кафедра механізації і електрифікації сільськогосподарського виробництва
МАШИНОВИКОРИСТАННЯ
В ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
методичні рекомендації для самостійного вивчення студентами денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.100102 – «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва»
(Механізація фермерських господарств)
Миколаїв 2012
УДК6313.001.1(082)
ББК45(я 73)
Б46
Укладачі:
Горбенко О.А.; Огієнко М.М.; Чебан О.Я.; Стрельцов В.В.; Норинський О.І.
Рецензенти:
М.С. Грипачевський – доцент кафедри транспортних технологій Миколаївського державного аграрного університету, кандидат технічних наук
О.В. Бондаренко – доцент кафедри тракторів та сільськогосподарських машин Миколаївського державного аграрного університету, кандидат технічних наук
Рекомендовано методичною комісією факультету механізації сільського господарства
(протокол №____ від «___»____________ 2012р.)
Навчальне видання
Машини та обладнання для тваринництва
Укладачі
Горбенко О.А.; Огієнко М.М.; Чебан О.Я.; Стрельцов В.В.; Норинський О.І.
Методичні рекомендації
Формат 32х32/16
©Миколаївський державний аграрний університет,2012
Зміст
Загальні методичні рекомендації 4
Теми:
1. Розрахунок та комплектування ліній виробництва крупи. 5
2. Розрахунок та комплектування ліній виробництва борошна. 12
3. Розрахунок та комплектування ліній виробництва хлібобулочних виробів. 21
4. Розрахунок та комплектування ліній виробництва олії. 24
5. Розрахунок та комплектування ліній виробництва питного
молока. 36
6. Розрахунок та комплектування ліній виробництва кисломолочних напоїв. 45
7. Розрахунок та комплектування ліній виробництва вршкового
масла 53
8. Розрахунок та комплектування ліній виробництва сиру. 61
9. Розрахунок та комплектування ліній виробництва ковбасних
виробів. 69
10. Можливі варіанти виставлення оцінок 79
11. Список літератури 80
11. Додатки 81
Читайте також:
Аудит на підприємствах з комп’ютеризованим бухгалтерським обліком В підприємствах ресторанного господарства Види і структура внутрішніх правовідносин у приватних аграрних підприємствах кооперативного і корпоративного типів. Види стратегічних змін на підприємствах Використання маркетингу на вітчизняних і закордонних підприємствах. Виробничі аварії на підприємствах харчової промисловості Господарства на підприємствах харчування ДЖЕРЕЛА ТА СПОСОБИ ЕКОНОМІЇ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ Законодавча та нормативна основа охорони праці в галузі. Управління охороною праці на підприємствах галузі. ЗМ 5. Технологія очищення використаної води на підприємствах автомобільного транспорту Інвентаризація каси та бланків суворої звітності на підприємствах готельно-ресторанного господарства
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: