Зміст звіту
7. Навести послідовність технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів.
8. Зробити сировинний розрахунок.
9. Підібрати та розрахувати обладнання цеху по виробництву хліба.
Контрольні питання:
1. Яка послідовність технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів?
2. Яка послідовність технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів опарним методом?
3. Яка послідовність технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів безопарним методом?
4. Від чого залежить вихід хліба?
Тема 4:Розрахунок та комплектування ліній виробництва олії.
4.1 Мета роботи: оволодіти методикою розрахунку та компонування ліній виробництва олії.
4.2 Завдання роботи:
4.2.1. Вивчити методику розрахунку та компонування ліній виробництва олії.
4.2.2. Виконати розрахунки згідно індивідуального варіанту завдання.
4.2.3. Підготувати звіт.
4.3. Обладнання робочого місця:
4.3.1 Плакати.
4.3.2 Методичні посібники.
4.3.3 Калькулятор.
4.3.4 Довідкова література.
Читайте також: - B. Тип, структура, зміст уроку і методика його проведення.
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|