Зміст звіту
1 Навести послідовність технологічного процесу виробництва сиру.
2 Зробити сировинний розрахунок.
3 Підібрати та розрахувати кількість обладнання підприємства по виробництву сиру.
Контрольні питання:
1. Яка загальна послідовність технологічного процесу виробництва сиру?
2. Яка послідовність технологічного процесу виробництва кисломолочних сирів?
3. Яка послідовність технологічного процесу виробництва сичужних сирів?
4. Як розрахувати необхідну жирність нормалізованого молока для виробництва сиру?
5. Який принцип покладено в основу комплектування ПТЛ виробництва сиру? Тема 9: Розрахунок та комплектування ліній виробництва ковбасних виробів.
9.1 Мета роботи: оволодіти методикою розрахунку та компонування ліній виробництва ковбасних виробів.
9.2 Завдання роботи:
9.2.1. Вивчити методику розрахунку та компонування ліній виробництва ковбасних виробів.
9.2.2. Виконати розрахунки згідно індивідуального варіанту завдання.
9.2.3. Підготувати звіт.
9.3. Обладнання робочого місця:
9.3.1 Плакати.
9.3.2 Методичні посібники.
9.3.3 Калькулятор.
9.3.4 Довідкова література.
Читайте також: - B. Тип, структура, зміст уроку і методика його проведення.
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
- IV. Зміст навчання
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|