Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Санітарна освіта з гігієни харчування

Санітарно-освітня робота з гігієни харчування серед населення повинна посідати провідне місце у пропаганді здорового способу життя, її зміст складають як пропаганда основ раціонального харчування, так і засвоєння заходів запобігання аліментарним інфекціям, гельмінтозам ї отруєнням мікробної та хімічної етіології. Пропаганда здорового харчування буде успішною лише тоді, коли медичний працівник добре знає умови харчування місцевого населення та його захворюваність аліментарної етіології, враховує місцеві традиції, а також природні і соціально-економічні умови та реальні можливості того контингенту населення, з яким проводять бесіду або лекцію. Наукову інформацію слід подавати населенню в яскравій, доступній, переконливій формі, обов’язково адаптованою до місцевих умов.

Медичним працівникам слід культивувати існуючі корисні традиції та викорінювати небажані навички та звички.

 


Читайте також:

  1. II. Харчування
  2. VII. Правила техніки безпеки і гігієни праці.
  3. Аграрна освіта
  4. Актуальні проблеми психогігієни
  5. Актуальні проблеми хроногігієни
  6. Алгоритм розробки техніко-економічного обґрунтування будівництва нового та реконструкції діючих підприємств харчування.
  7. Анатомія і вікова фізіологія з основами шкільної гігієни
  8. Баланс основних продуктів харчування в Україні, тис. т
  9. Безпека харчування
  10. Блок групи приміщень громадського харчування
  11. Блок групи приміщень громадського харчування
  12. Будинки і споруди. Підприємства харчування




Переглядів: 382

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Контроль за станом здоров’я та особиста гігієна персоналу | Принципи еколого-захисного харчування

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.