Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Технологія страв і кулінарних виробів із відварного

І припущеного м’яса і субпродуктів

Наймену-вання страв Технологія приготування Правила подавання
М’ясо варене з цибулею та смета­ною Варене м’ясо нарі­зують шматочками додають смажену цибулю, сметану і доводять до кипіння Подають з помідо­рами або фарширова­ними овочами (від­варними артишоками або капустяним рулетом)
Баранина з овочами (айриштю) Баранину нарізають на куски і варять у бульйоні. За 30 хв до закінчення варін­ня додають овочі: обчищену картоплю, нарізані частками моркву, петрушку, цибулю, свіжу капусту. Варять до готовності Відпускають барани­ну у порційній посуді або в глиняних гор­щиках
Баранина на пару з марино­ваною моцаре­лою і грушею Підготовлене каре готувати на серед­ньому пару 10–12 хв. Сир і грушу нарізати кубиками і замаринувати у заправці Баранину нарізати порціонно На тарілку викласти скибочки гарячої бара­нини, прикрасити гарніром із моцарели та груши і полити мари­надом  
 

 

Язик відварний з соусом Зварені гарячі язики занурюють у холод­ну воду на 5–10 хв і обчищають. Нарізують на шма­точки, заливають бульйоном і доводять до кипіння На порціонне блюдо викладають язик, поли-вають соусом червоним з вином або сметанним з хріном

Читайте також:

  1. X. Оцінювання виробів та відбір їх на виставку.
  2. Автомати для продажу гарячих страв
  3. Аналіз існуючих виробів та визначення завдань проекту
  4. Аналіз собівартості найважливіших виробів
  5. Арт-терапiя як технологія збереження психічного здоров'я. Види арт-терапії.
  6. Асортимент кондитерських виробів для діабетиків
  7. Асортимент страв з відварної і припущеної нерибної водної сировини
  8. Асортимент страв і кулінарних виробів із смаженого м’яса запанірованого порційними шматочками
  9. Асортимент швейних виробів
  10. Базова технологія
  11. Біотехнологія
  12. Біотехнологія в медицині




Переглядів: 552

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Напівфабрикати з баранини, телятини, свинини | Страви із смаженого м’яса і субпродуктів

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.