Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Технологія страв і кулінарних виробів із відварного

І припущеного м’яса і субпродуктів

Наймену-вання страв Технологія приготування Правила подавання
М’ясо варене з цибулею та смета­ною Варене м’ясо нарі­зують шматочками додають смажену цибулю, сметану і доводять до кипіння Подають з помідо­рами або фарширова­ними овочами (від­варними артишоками або капустяним рулетом)
Баранина з овочами (айриштю) Баранину нарізають на куски і варять у бульйоні. За 30 хв до закінчення варін­ня додають овочі: обчищену картоплю, нарізані частками моркву, петрушку, цибулю, свіжу капусту. Варять до готовності Відпускають барани­ну у порційній посуді або в глиняних гор­щиках
Баранина на пару з марино­ваною моцаре­лою і грушею Підготовлене каре готувати на серед­ньому пару 10–12 хв. Сир і грушу нарізати кубиками і замаринувати у заправці Баранину нарізати порціонно На тарілку викласти скибочки гарячої бара­нини, прикрасити гарніром із моцарели та груши і полити мари­надом  
 

 

Язик відварний з соусом Зварені гарячі язики занурюють у холод­ну воду на 5–10 хв і обчищають. Нарізують на шма­точки, заливають бульйоном і доводять до кипіння На порціонне блюдо викладають язик, поли-вають соусом червоним з вином або сметанним з хріном

Читайте також:

  1. X. Оцінювання виробів та відбір їх на виставку.
  2. Автомати для продажу гарячих страв
  3. Аналіз існуючих виробів та визначення завдань проекту
  4. Аналіз собівартості найважливіших виробів
  5. Арт-терапiя як технологія збереження психічного здоров'я. Види арт-терапії.
  6. Асортимент кондитерських виробів для діабетиків
  7. Асортимент страв з відварної і припущеної нерибної водної сировини
  8. Асортимент страв і кулінарних виробів із смаженого м’яса запанірованого порційними шматочками
  9. Асортимент швейних виробів
  10. Базова технологія
  11. Біотехнологія
  12. Біотехнологія в медицині




Переглядів: 498

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Напівфабрикати з баранини, телятини, свинини | Страви із смаженого м’яса і субпродуктів

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.