Наймену-вання страв
| Технологія приготування
| Правила подавання
|
М’ясо варене з цибулею та сметаною
| Варене м’ясо нарізують шматочками додають смажену цибулю, сметану і доводять до кипіння
| Подають з помідорами або фаршированими овочами (відварними артишоками або капустяним рулетом)
|
Баранина з овочами (айриштю)
| Баранину нарізають на куски і варять у бульйоні. За 30 хв до закінчення варіння додають овочі: обчищену картоплю, нарізані частками моркву, петрушку, цибулю, свіжу капусту. Варять до готовності
| Відпускають баранину у порційній посуді або в глиняних горщиках
|
Баранина
на пару з маринованою моцарелою і грушею
| Підготовлене каре готувати на середньому пару 10–12 хв. Сир і грушу нарізати кубиками і замаринувати у заправці Баранину нарізати порціонно
| На тарілку викласти скибочки гарячої баранини, прикрасити гарніром із моцарели та груши і полити маринадом
|