Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Страви із смаженого м’яса і субпродуктів

 

 
Правила смаження м’яса великими кусками
· М’ясо ведмедів, лосів, косуль, диких кабанів перед смаженням рекомендується відварити до напівготовності. · Підготовлені шматки м’яса укладають на розігріту сковороду з жиром в пароконвектомат при темпе­ратурі 190–220 °С, досмажують при 150°С. · Загальна тривалість смажіння яловичини становить: слабо просмаженого філе – 30–45 хв, повністю просма­женого товстого краю – 1 година 40 хв.

Технологія страв і кулінарних виробів із смаженого


Читайте також:

  1. Асортимент страв і кулінарних виробів із смаженого м’яса запанірованого порційними шматочками
  2. Баланс м’яса свиней в України у забійній масі (2003 – 2005 рр. та прогноз на 2006 р.), тис. т
  3. Борошняні страви
  4. Будова тканин м’яса і м’ясних продуктів
  5. Виробництва м’яса і м’ясної продуктивності тварин
  6. До м’яса подають
  7. Другі страви
  8. М’яса (великим куском)
  9. На решітках цієї печі готують такі страви, як
  10. Напівфабрикати з м’яса птиці
  11. Народні страви
  12. Організація зберігання і переробки м’яса




Переглядів: 595

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Технологія страв і кулінарних виробів із відварного | М’яса (великим куском)

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.