Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Страви із смаженого м’яса і субпродуктів

 

 
Правила смаження м’яса великими кусками
· М’ясо ведмедів, лосів, косуль, диких кабанів перед смаженням рекомендується відварити до напівготовності. · Підготовлені шматки м’яса укладають на розігріту сковороду з жиром в пароконвектомат при темпе­ратурі 190–220 °С, досмажують при 150°С. · Загальна тривалість смажіння яловичини становить: слабо просмаженого філе – 30–45 хв, повністю просма­женого товстого краю – 1 година 40 хв.

Технологія страв і кулінарних виробів із смаженого


Читайте також:

  1. Асортимент страв і кулінарних виробів із смаженого м’яса запанірованого порційними шматочками
  2. Баланс м’яса свиней в України у забійній масі (2003 – 2005 рр. та прогноз на 2006 р.), тис. т
  3. Борошняні страви
  4. Будова тканин м’яса і м’ясних продуктів
  5. Виробництва м’яса і м’ясної продуктивності тварин
  6. До м’яса подають
  7. Другі страви
  8. М’яса (великим куском)
  9. На решітках цієї печі готують такі страви, як
  10. Напівфабрикати з м’яса птиці
  11. Народні страви
  12. Організація зберігання і переробки м’яса




Переглядів: 645

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Технологія страв і кулінарних виробів із відварного | М’яса (великим куском)

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.019 сек.