Свинина смажена (карбонат, буженина, рулет)
| Свинячу корейку, великі частини задньої ноги і м’якоть лопатки, звертають рулетом, натирають сіллю, перцем і обсмажують
| Готове м’ясо нарізують, кладуть на блюдо і гарнірують екзотичними овочами
|
Грудинка, фарширована кашею
| Підготовлену фар-шировану грудинку смажать у жаровій шафі до готовності
| Поливають м’ясним соком і подають
|
Сідло баранини на кості смажене
| Крижову частину цілої тушки молодого барана разом з нирками обсмажують. М’ясо зрізають з обох боків хребетної кістки цілими пластами, нарізають
| Кладуть на блюдо, навколо розкладують смажені овочі, а між ними - скибочки нирок. М’ясний сік подають окремо у соуснику
|
Оленина або лосятина смажені
| Спинну частину або окіст шпигують шпиком і часником, посипають сіллю, перцем і смажать до готовності
| Подають з маринованими сливами, червонокачанною капустою, соусом кисло-солодким з брусницею
|