Технологічна схема приготування страви «Банани смажені у тісті»
| |
Асортимент заморожених десертів
Ø м’яке, тверде, закалене.
Вершкові сорти: амаретто, ваніль, грецький горіх, крем-віски, кокос, мигдаль, карамель (крем-брюле).
Фруктові сорти – фруктовий лід – називають шербет або сорбе (сорбети), граніте.
Читайте також: - IV. Загальна схема поточного і підсумкового контролю та оцінювання знань студентів
- А). Схема с подвижным электродом-инструментом
- Агрегати для приготування, навантаження та внесення добрив.
- Агрегати для приготування, навантаження та внесення добрив.
- Асортимент та діагностика приготування солянок
- Б) Організаційна структура заняття (технологічна карта)
- Б) Організаційна структура заняття (технологічна карта)
- Баланс та загальна схема грунтоутворення
- Барвники і барвні розчини. Приготування
- Блок-схема алгоритму.
- Блок-схема Програма
- Борошняні страви
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|