Розрахунок кількості кормів
Для розрахунків технологічних ліній приготування кормів необхідно знати їх кількість, добову, разову дачу, а також необхідний запас.
Добову витрату кормів визначають по формулі:
, кг/доб., (4.3.1)
де Gi – добові витрати і– го корму, кг.
, кг, (4.3.2)
де mj – кількість тварин в j-й групі;
gi– норма видачі і-го виду корму на одну голову j-ї групи, кг.
Читайте також: - Автоматичний розрахунок суми проведення.
- Аеродинамічний розрахунок
- Аеродинамічний розрахунок ротора вітроустановки
- Алфавітний підхід до вимірювання кількості інформації.
- Аналітичний розрахунок завантаження горловин
- Аналітичний розрахунок сумарного завантаження типових перетинань
- Безпека при заготівлі та приготуванні кормів (подрібнення, теплова, хімічна обробка).
- В-21 Дослідження адіабатичного процесу: визначення показника адіабати та кількості ступенів вільності
- Важливо також правильно обрати: цінні папери яких підприємств, якого виду і в якій кількості слід купувати для поповнення своїх активів. Зупинимося на цьому більш детально.
- Ветеринарно-санітарний контроль кормів і води
- ВИБІР ДЖЕРЕЛА ФІНАНСУВАННЯ ТА РОЗРАХУНОК ВИТРАТ НА ПРАЦЕОХОРОННІ ЗАХОДИ
- ВИБІР І ВИЗНАЧЕННЯ НЕОБХІДНОЇ КІЛЬКОСТІ МАШИН ТА ОБЛАДНАННЯ
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|