Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Приймання, зберігання та оцінка якості риби і рибних продуктів на основі вирішення ситуаційних

Завдань

 

ВАРІАНТ 1

Завдання 1. Провести системний аналіз якості партії оселедців холодного копчення, яка надійшла до роздрібного торговельного підприємства в ящиках із гофрованого картону масою по 20 кг. Загальна кількість ящиків - 70, із них 12 - пошкоджено. Риба - ціла, з незначними жировими напливами, консистенція - сухувата, смак і запах - характерні. Вміст солі у м'ясі риби - 9%, вологи - 50%.

Зазначте число одиниць упаковки, відібраних для експертизи якості, масу загальної і середньої проби. Зробіть висновок щодо якості партії копченої риби та дайте характеристику процесам, що впливають на зміну якості копченої риби під час товароруху.

Завдання 2. Акваріум у магазині має розміри 3,5x2x1,5 м і заповнений водою на 2/3 об'єму. Скільки можна помістити у ньому коропа ставкового дрібного, форелі, судака? Назвати оптимальні умови товароруху та реалізації зазначених видів риб.

ВАРІАНТ 2

Завдання 1. Під час експертизи якості партії мороженого далекосхідного лосося встановлено: риба - одного товарного сорту, розчинена з головою, укладена рівними щільними рядами спинкою донизу, розбирання - правильне, поверхня - чиста, природного забарвлення, із слабкими бурувато-рожевими смугами на боках, консистенція - густа, запах - окисленого жиру на поверхні.

Зробити висновок щодо якості партії мороженої риби та надати характеристику процесам, що впливають на зміну якості мороженої риби під час товароруху.

Завдання 2. Яким повинно бути співвідношення складових (вказати межі):

а) у банці консервів «Кілька в томатному соусі» ємністю 480 г?

б) у банці консервів «Оселедці атлантичні бланшовані в олії»- ємністю 350 г?


Читайте також:

  1. IV. Загальна оцінка діяльності вчителя
  2. IV. Оцінка вигідності залучення короткотермінових кредитів
  3. IV. Оцінка привабливості стратегічних зон господарювання підприємства на ринку.
  4. X. Зарахування вступників на основі повної загальної середньої освіти, які досягли визначних успіхів у вивченні профільних предметів
  5. А) Грошова оцінка земель по Україні
  6. Або зі зберігання інформації та забезпечення доступу до неї, за умови, що ця особа не могла знати про незаконність розповсюдження інформації.
  7. Адгезиви на основі латексів у взуттєвій промисловості
  8. Адміністративний примус застосовують на основі адміністративно-процесуальних норм.
  9. Алюміній і сплави на його основі
  10. Аналіз вибраного способу зберігання сировини
  11. Аналіз виявлених проблем і їхня оцінка
  12. Аналіз динаміки частки ринку на основі прихильності до марки




Переглядів: 704

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Вивчення асортименту та визначення якості рибних напівфабрикатів і кулінарних виробів | ВАРІАНТ 3.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.