Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



З дисципліни «Проектування закладів ресторанного господарства»,

Виконаного студентом (кою) ____ курсу, групи ____ факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (заочного) _______________________________________________________

(прізвище, ім'я по батькові студента)

на тему ______________________________________________________________

Керівник _____________________________________________________________

(прізвище, ім'я по батькові)

Дата допуску до захисту_______________________

Дата захисту________________________________

Критерії оцінювання Бали
керівник комісія
Зміст (до 55 балів)    
Обґрунтування актуальності теми (до 2 балів)    
Формулювання мети і завдання проекту (до 3 балів)    
Відповідність проекту завданню (до 5 балів)    
Наявність і повнота виконання ТЕО (до 10 балів)    
Творчий підхід до підбору страв виробничої програми, відповідність її типу підприємства (до 10 балів)    
Повнота і правильність виконання розрахунків (до 10 балів)    
Повнота і правильність виконання графічної частини (до 7 балів)    
Повнота висвітлення питань з організації роботи (до 5 балів)    
Обґрунтованість висновків та практична значущість рекомендацій (пропозицій) (до 3 балів)    
Оформлення та організація виконання (до 15 балів)    
Відповідність чинним стандартам щодо оформлення роботи в цілому (титульний аркуш, затверджений план, зміст, структура, посилання на літературні джерела) (до 4 балів)    
Відповідність чинним стандартам щодо оформлення таблиць, формул, літературних джерел (до 3 балів)    
Відповідність чинним вимогам щодо оформлення графічних матеріалів (до 4 балів)    
Дотримання графіка виконання проекту (до 4 балів)    
Захист (до 30 балів)    
Повнота та лаконічність висвітлення у доповіді ключових аспектів проекту (до 10 балів) Х  
Презентація проекту (до 10 балів) Х  
Аргументованість та повнота відповідей на додаткові питання (до 10 балів) Х  
Всього балів    
Підсумкова оцінка за національною шкалою    
Підсумкова оцінка за шкалою ECTS    

Підписи членів комісії: ____________________________

_____________________________

Додаток В

Зразок титульного аркушу

Вищий навчальний заклад Укоопспілки

«Полтавський університет економіки і торгівлі»

Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

 

 

Допущено до захисту “___”______________ 20__ р.

Викладач __________ _________________________

підпис прізвище

 

 

РОЗРАХУНКОВО-ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

ДО КУРСОВОГО ПРОЕКТУ

з дисципліни “Проектування закладів ресторанного господарства ”

на тему _______________________________________________

_______________________________________________________

 

Захищено “___”_____________ 20__ р. всього балів _______ оцінка _______ оцінка (ECTS) _______   Викладачі _______________ _______________ _______________ Виконав: студент групи __ _______________ прізвище, ініціали   Керівник: посада, звання _______________ прізвище, ініціали  

 

 

Полтава 20__

Додаток Г

 

Приблизні критерії оцінки знань студентів


Читайте також:

  1. I. ПРЕДМЕТ, МЕТА ТА ЗАВДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ
  2. VII. Відповідальність за порушення трудової дисципліни
  3. VII. ТЕСТИ З ДИСЦИПЛІНИ «МІЖНАРОДНА
  4. VIІІ. ПЕРЕЛІК ЗАПИТАНЬ ДЛЯ КОНТРОЛЮ З КОЖНОГО МОДУЛЯ І ДИСЦИПЛІНИ В ЦІЛОМУ
  5. XX1. Забезпечення відкритості та прозорості при проведенні прийому до вищих навчальних закладів
  6. Аналіз ринку послуг ресторанного господарства району
  7. Аналіз стану військової дисципліни
  8. АНАЛІЗУ ТА ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ СТАНУ ВІЙСЬКОВОЇ ДИСЦИПЛІНИ.
  9. АНОТАЦІЯ ДИСЦИПЛІНИ
  10. Анотація дисципліни «Культура наукової мови»
  11. Анотація навчальної дисципліни
  12. Анотація навчальної дисципліни зі структурно – логічною схемою




Переглядів: 385

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ проектів | Під час прийому (захисту) курсових робіт

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.015 сек.