Підвищення рівня конкурентоспроможності продукції як основна ціль виробничого менеджменту
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ЗНАЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ У ВИРОБНИЧОМУ МЕНЕДЖМЕНТІ
1.1. Поняття конкурентоспроможності продукції підприємства
1.2. Теоретичні підходи до управління факторами конкурентоспроможності продукції підприємства
1.3. Методика дослідження
РОЗДІЛ 2. ВИЗНАЧЕННЯ РІВНЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА
2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства
2.2. Аналіз виробничо-господарської діяльності підприємства
2.3. Вивчення рівня конкурентоспроможності основних видів продукції та підприємства в цілому
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖ-НОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА
3.1. Покращення якості як запорука зростання рівня конкурентноздатності продукції підприємства
Висновки
Список використаних джерел
Додатки
Тема 28
Вплив державної політики на процес управління виробничою діяльністю
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ЗНАЧЕННЯ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ В УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА
1.1. Зміст поняття державної політики та державного регулювання
1.2. Вплив державної політики на виробничо-господарську діяльність підприємств АПК
1.3. Органи, що здійснюють державне регулювання діяльності аграрних підприємств
РОЗДІЛ 2. ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ ДЕРЖАВНИХ ОРГАНІВ НА ВИРОБНИЧУ ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА
2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства
2.2. Аналіз виробничо-господарської діяльності підприємства
2.3. Вплив зовнішнього середовища на результати діяльності підприємства
РОЗДІЛ 3. ПОКРАЩЕННЯ СИСТЕМИ ВЗАЄМОДІЇ ПІДПРИЄМСТВА ІЗ ОРГАНАМИ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ
3.1. Пропозиції щодо удосконалення державної політики в сфері регулювання сільськогосподарського виробництва
3.2. Значення спрощеної системи оподаткування для підприємств аграрної сфери
Висновки
Список використаних джерел
Додатки
Тема 29
Читайте також: - II Основна частина
- II Основна частина
- II Основна частина
- II. Основна частина
- II. Основна частина
- II. Основна частина ЗАНЯТТЯ
- III. Ризики виробничого травмування та професійних захворювань механізаторів, допоміжного персоналу та сторонніх осіб при експлуатації сільськогосподарської техніки
- Internet. - це мережа з комутацією пакетів, і її можна порівняти з організацією роботи звичайної пошти.
- O стратегія підвищення ринкової частки за існуючої місткості ринку.
- V Процес інтеріоризації забезпечують механізми ідентифікації, відчуження та порівняння.
- V Розвиток кожного нижчого рівня не припиняється з розвитком вищого.
- VI. Система навчаючих завдань для перевірки кінцевого рівня завдань.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|